SIFIR FAİZLİ ihtiyaç kredisi fırsatı Akbank’tan duyuruldu! son saatler başvuran yetişecek

Özellikle son dönemler içerisinde faizsiz kredi fırsatları birçok vatandaş tarafından büyük bir merakla araştırılırken; bu fırsatlara bir yenisi daha eklendi. Akbank sıfır faizle ihtiyaç kredisi sunacağını duyurdu. Son saatlere girilen kredi kapsamında, başvuran ödemesini alınacak!

16.03.2024-12:47 - (Son Güncelleme: 16.03.2024-12:47) SIFIR FAİZLİ ihtiyaç kredisi fırsatı Akbank’tan duyuruldu! son saatler başvuran yetişecek

Düşük faizle ihtiyaç kredisine bir yenisi daha eklendi. Akbank tarafından müşterilere özel harika bir kampanya fırsatı paylaşıldı. Kampanya doğrultusunda ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar faiz ödemeden ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Tek şartı banka müşterisi olmak olan bu kredi fırsatı için son saatlere girildi. 10.000 TL’ye kadar sunulacak faizsiz kredi imkanından anında yararlanmak için en yakın Akbank şubesine gidebilir ya da Akbank mobil üzerinden başvurularınızı iletebilirsiniz.

Faizsiz 10.000 TL trink hesabınızda

Akbank tarafından sunulan faizsiz kredi fırsatının miktarı da belli oldu. Faizsiz olarak sunulacak kredi kapsamında 10.000 TL tutarında nakit ödeme yapılacağı paylaşıldı. Vatandaşlar 10.000 TL’ye kadar faiz ödemeden kredi sahibi olabilecekler. Buna ek olarak %0,99 faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, daha yüksek miktarda kredi çekebilecekler.    

Akbank 0 faizli kredi fırsatı

Akbank tarafından sunulan bu 2 kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşların Akbank müşterisi olması şartı mevcut. Bu şartı yerine getirdikten sonra belgesiz, şartsız, koşulsuz %0 faizli 10.000 TL’ye kadar kredi, %0,99 faiz oranıyla ise daha yüksek kredi miktarlarına sahip olabileceksiniz.

6 ay vadeli 10.000 TL kredi çekebileceksiniz

Akbank’ın sunmuş olduğu 10.000 TL tutarındaki kredinin vade oranını da açıklandı. Bu kredi için 6 ay vadeli şekilde ödemelerin gerçekleştirilmesi gerektiği belirtildi. Vatandaşlar 10.000 TL tutarındaki kredilerini çektiklerinde, 6 ay sonra kredi ödemeleri bitecek. Çalışan emekli işsiz fark etmeksizin Akbank müşterisi olmanız bu krediye kavuşmanız için yeterli olacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal