Sıfır Bir dizi oyuncusu Mahmut Çağlar kimdir? Mahmut Çağlar ceza aldı mı?

Blu TV içeriklerinden biri olan "Sıfır Bir" adlı dizisinde yer alan isimlerden biri olan Mahmut Çağlar, bugünün gündeminde yer alıyor. Adana'nın Seyhan ilçesinde iki gün önce 2 kişiyi yaralayan Mahmut Çağların kim olduğu merak edilmeye başlandı. Bunun üzerineyse internette sıklıkla "Sıfır Bir dizi oyuncusu Mahmut Çağlar kimdir? Mahmut Çağlar ceza aldı mı?" gibi sorular araştırılıyor. İşte detaylar...

27.05.2022-15:05 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-15:05) Sıfır Bir dizi oyuncusu Mahmut Çağlar kimdir? Mahmut Çağlar ceza aldı mı?

Blu TV orijinal içeriklerinden biri olan Sıfır Bir dizisi oyunlarından olan Mahmut Çağlar bugünün en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. 2 gün önce Adana'nın Seyhan ilçesinde elinde tabancayla sokak ortasında iki kişiyi yaralamasının ardından kim olduğuna dair yapılan araştırmalar hız kazandı.

Mahmut Çağlar

Sokak ortasında tartıştığı 28 yaşında Elif E.'yi ve 30 yaşında olan patronu Orhan K.'yi ayağından vurarak yaraladı. Olay üzerine tutuklanan Çağlar, çıkarılan mahkeme sonrasında tutuklanmasına karar verildi.

Mahmut Çağlar tutuklanma

Mahmut Çağlar kimdir?

Adana'da sokak ortasında 2 kişiyi yaralamasının ardından mahkemece verilen karar sonrasında tutuklanan Mahmut Çağlar, 22 yaşındadır. Sosyal medya üzerinden yayınlanan ve çekimleri Adana'da gerçekleşen 'Sıfır Bir' adlı bir dizide de rol almıştır.

Sıfır Bir

Sıfır Bir dizisinin konusu nedir?

Dizide yer alan oyunculardan biri olan Mahmut Çağlar'ın sokak ortasında biri kadın biri erkek olmak üzere yaraladığı iki kişinin ardından tutuklanmasıyla hem Mahmut Çağlar hem de rol aldığı Sıfır Bir dizisi gündem oldu. Birçok kişi tarafından araştırılan dizi Adana'da geçmektedir. 20'lerinde olan Savaş, Cio ve Özgür adındaki üç delikanlı ile kadim dostları Cihat Sarsılmaz ile birlikte Anafor’la beraber girdikleri mücadeleleri anlatmaktadır.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal