Kanal D’de yayınladığı programın sezon arasına girmesinin ardından Sibel Can, konserlerine ara vermeden devam ediyor. Önceki akşam ünlü şarkıcı Bodrum Antik Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu.
Sahnede şarkı okuyan Sibel Can, talihsiz bir kaza yaşadı. Şarkıcı kıyafetinin ve rüzgârın azizliğine uğradı. Elbisesi açılarak göğsü göründü ve kendisi bu durumu fark etmedi. Öyle olunca korumalardan biri direkt sahneye fırladı ve şarkıcının önünü kapattı. Korumanın sahneye atlaması üzerine durumu fark eden Sibel Can hemen arkasını dönerek elbisesini düzeltti. Bu anlar ise konseri cep telefonu ile kayıt alan bir dinleyici tarafından saniye saniye kaydedildi.
Sibel Can, elbisesini düzelttikten sonra profesyonel bir şekilde konserine devam etti. Koruması sayesinde durumu toparlayan Sibel Can daha fazla frikik vermekten son anda kurtuldu.
Kanal D ekranların 'Şarkılar Bizi Söyler' programını hazırlayan Sibel Can, bütün sezon boyunca ünlü isimleri sahnesinde ağırladı. Programın yaz tatiline girmesi ile ise Sibel Can, konserlerine başladı.
Özellikle yaz beldelerinde konserlerine hız kesmeden devam eden Sibel Can, önceki gece Bodrum Antik Tiyatrosu'nda müzikseverler ile buluştu.
Keyifli bir konser geçiren Sibel Can, bir anlığına büyük bir panik yaşadı. Şarkı söylerken rüzgarın ve elbisesinin azizliğine uğrayan Sibel Can'ın elbisesi açıldı. Ünlü şarkıcı bu durumu fark edemedi.
Korumalar ise Sibel Can'ın göğsünün açıldığını fark etti ve hemen sahneye atladı. Sibel Can'ın önünü kapatan koruma, durumu aktardı. Bunun üzerine Can, arkasını dönerek elbisesini düzeltti.
Profesyonel şarkıcı, yaşanan bu olayın ardından şarkı söylemeye aynı şekilde devam etti. Korumalar sayesinde daha büyük bir kazadan kurtulmuş oldu.