Show TV'nin yeni dizisi Geldiğin Hayat Bildiği gibi oyuncuları kimler, konusu ne? Show TV Gelsin Hayat Bildiği gibi ilk fragman

Show TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ekran macerasına başlamaya hazırlanıyor. Bugün akşam ilk bölümüyle ekranda olacak dizinin konusu ve oyuncuları seyirci tarafından merak edildi. Peki, Gelsin Hayat Bildiği gibi dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

21.07.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-11:07)

Senaristliğini Gani Müjde'nin yaptığı başrolünde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı yeni dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün ilk bölümüyle ekranda olacak. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizi konusu nedir?

Derya, seneler önce zorunlu hizmetini bir askeri hastanede yaparken tanıştığı Sadi Payaslı'yla büyük bir aşk yaşarken, Payaslı'nın yalnızca bir mektup bırakıp ortadan kaybolması ile büyük hayal kırıklığı yaşar. Sadi Payaslı'yla tekrardan karşılaşmaları ise senelerdir gizlenen sırları ortaya döker. Sadi Payaslı'nın hayatı ise yıllardır unutamadığı aşkıyla karşılaşınca iyice çıkmaza girecek.

Kirli geçmişine yeni bir sayfa açarak polisle işbirliği yapan ve ardından coğrafya öğretmeni olan Sadi Payaslı ile çalıştığı Karabayı Lisesi'nde tanıştığı, ıslahevine girmiş ve kendilerine verilen 2. şansı değerlendirmek isteyen 5 öğrencinin çarpıcı hikayesinin anlatılacağı dizinin ilk bölümüne sayılı saatler kaldı.

 gelsin hayat bildiği gibi dizisi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler?

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şunlardır; Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan,Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal