29.09.2021-17:26 (Son Güncelleme:29.09.2021-17:49)


1

Moldova ekibi Sheriff, Santago Berbabeu'da Real Madrid'i yenerek unutulmaz bir zafere imza atti. Maçın ardından Moldova temsilcisinin teknik direktöründen eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.



2

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak büyük bir mucizeye imza atan Moldova ekibi Sheriff takımı, mucizelerine kaldığı yerden devam ediyor.



3

Şampiyonlar Ligi'nde zorlu Real Madrid deplasmanına çıkan Moldova ekibi zorlu deplasmanda İspanyol devi Real Madrid'i kendi evinde 2-1 yenerek inanılmaz bir zafere imza attı. Sheriff takımı bu galibiyetle adını resmen tarihe yazdırdı. Aldığı galibiyetle zorlu grupta ikide iki yaparak büyük bir başarıya imza atan takım, 6 puanla grupta lider konumda bulunuyor.



4

Sheriff takımına tarihi günler yaşatan takımın Ukraynalı teknik direktörü Yuriy Vernydub Santiago Bernabue'de 2-1'lik alınan Real Madrid zaferinin ardından açıklamalarda bulundu. Teknik adam açıklamalarında eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ı eleştirdi.



5

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Dirk Kuyt daha önce verdiği bir röportajda, "Şampiyonlar Ligi, şampiyonların turnuvası. Bunu biliyorum ama Sheriff gibi takımların burada bir yeri olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı. Hollandalı futbolcunun bu ifadeleri yoğun gündem olmuştu. Sheriff teknik direktöründen bu sözlere yanıt fazla gecikmedi.



6

Sheriff takımının bu zaferi Avrupa'da çok büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR