08.10.2021-08:41 (Son Güncelleme:08.10.2021-09:13)


1

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın formasını terleten Mostafa Mohamed ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında transferi adeta yılan hikayesine dönen futbolcu yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle Fransız ekibi Bordeaux'un kapısından dönmüştü. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan futbolcu yaşanan beklenmeyen olaylardan sonra Galatasaray'da kalmıştı.



2

Futbolcuyla son olarak Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in ciddi olarak ilgilendiği öğrenildi.



3

Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed yeni sezonda eski sezonlarını aratacak bir performans sergiliyordu. Fakat futbolcu özellikle son oynanan Çaykur Rizespor karşısında gösterdiği etkili performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



4

Tapusu Mısır ekibi Zamalek'te bulunan Mostafa Mohamed'in oldukça çetrefilli olan transferi nedeniyle Ukrayna temsilcisinin kafasının karışsa da Ocak ayına kadar Galatasaray kulübü ile temasa geçmeye hazırlandığı aktarılıyor.



5

10 milyon euroya'ya Ajax'tan transfer edilen Lassina Traore sezona fırtına gibi başlasa da geçirdiği sakatlık dolayısıyla sezonu kapatmak durumunda kaldı. Shakhtar Donetsk'in acilen bir forvet futbolcusuna ihtiyacı olduğunu bu nedenle de Mostafa Mohamed'i transfer etmek istediği aktarılıyor. Ukrayna temsilcisinin Fenerbahçe'nin Zorya'da kiralık olarak oynayan Allahyar'ı transfer edeceği söylentileri vardı.



6

Sezon başında Fransız temsilcisi Bordeaux'a transferi son anda iptal olan ve yeni sezona da iyi bir başlangıç yapamayan Mısırlı golcü, 3-2 kazanılan Çaykur Rizespor maçında kaydettiği 2 golle galibiyetin en önemli mimarlarından oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR