SGK Ucuza Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjdeyi Verdi!

Vatandaşlar ev, dükkan, arsa fiyatlarındaki yükseklikten dolayı banka ve icradan satılığa çıkartılan gayrimenkul ilanlarını inceliyor. SGK’dan yapılan açıklamada birçok ilde daire ve dükkanlar satılığa çıkarıldı.

11.01.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-16:54) SGK Ucuza Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjdeyi Verdi!

Ucuza gayrimenkul sahibi olmak isteyenlere fırsat haberi bu kez SGK’dan geldi. Banka ve kurumların daha düşük fiyattan sattıkları gayrimenkuller 2022 yılında büyük ilgi görüyor. SGK, güzel haberi duyurdu. Pek çok ilde daire ve dükkanlar icradan satışa sunuldu.


Ev, dükkan, arsa almak isteyen vatandaşlar fiyatlardaki yüksekliklerinden dolayı banka ve icradan satılığa çıkartılan gayrimenkul ilanlarına ilgi oldukça büyük. SGK’dan yapılan açıklamada birçok ilde daire ve dükkanlar satılığa çıkarıldığı ifade edildi.

UCUZA GAYRİMENKUL SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE MÜJDE

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından başlatılan ihaleleri kapsamında birçok ilde daire ve dükkan satışlarının başlatıldığı belirtildi. SGK, ucuz fiyatlarla ev, arsa, depo, bahçe, dükkan ve işyerleri vatandaşları zor duruma sokmayacak şekilde satışa çıkarıldı. Uygun fiyata gayrimenkul sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun tanıdığı fırsatlardan yararlanabilecek. İcradan satışa çıkarılan gayrimenkuller açık artırmayla sahibini bulacak. İşte SGK gayrimenkulleri…

EN UCUZ GAYRİMENKUL FİYATI 11 BİN 250 TL

SGK tarafından yapılan açıklamada, icradan satışa çıkartılan gayrimenkullerin en ucuzu 11 bin 250 Türk Lirasından satışa sunulacak. Satışların ise açık artırmayla yapılacağı bildirildi. SGK’nın yayınladığı ilanda Trabzon’da bulunan bir işyerinin 230.000,00 Türk lirasından satışa sunulduğu ifade edildi. Trabzon’da yine bir başka daire de 50.000,00 liradan satışa sunulduğu görüldü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal