Sezona damga vuracak George Hogg ayakkabı ve çantaları

Divarese çatısı altında ayakkabı ve çanta tutkunları ile buluşan George Hogg, ikonik tarzıyla yeni sezona damgasını vuruyor. Zamansız detayları ve el işçiliğinin sanata dönüştüğü özel tasarım ayakkabı ve çanta modelleriyle George Hogg, bu sezon da dolabınızın vazgeçilmezi olmaya aday!

03.04.2023-14:41 - (Son Güncelleme: 03.04.2023-14:46) Sezona damga vuracak George Hogg ayakkabı ve çantaları

Divarese çatısı altında ayakkabı ve çanta tutkunları ile buluşan George Hogg, ikonik tarzıyla yeni sezona damgasını vuruyor. Zamansız detayları ve el işçiliğinin sanata dönüştüğü özel tasarım ayakkabı ve çanta modelleriyle George Hogg, bu sezon da dolabınızın vazgeçilmezi olmaya aday! Özgün modelleriyle ofis şıklığınızı tamamlayan George Hogg ayakkabı ve çanta modellerinin kaliteli çizgisi sayesinde kombinlerinizde fark yaratmaya hazır olun!

George Hogg ilkbahar yaz koleksiyonu

1855’ten bugüne dek ayakkabı ve çanta modasına yön veren, dünyaca ünlü George Hogg markası; İtalyan ve İngiliz stilinin sentezlendiği, eşsiz modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Divarese’in sunduğu George Hogg ilkbahar yaz koleksiyonu birbirinden şık ve özel deri ayakkabı/ çanta modellerinden oluşuyor. Bu koleksiyonda yer alan ürünlerin her biri ayakkabı zanaatkarlarının elinde ustalıkla işleniyor. Venedik boyama tekniği ile renklendirilen ayakkabı ve çantaların her birinde titiz el işçiliğinin kalitesini hissetmeniz mümkün. İlkbahar ve yaz sezonu için özel olarak tasarlanan George Hogg çanta ve ayakkabı modellerinde marka ile özdeşleşmiş olan, kahverengi tonlarındaki renk paleti kendini gösteriyor. Bunun yanında siyah, beyaz, bej ve kemik gibi nötr renklerde de çeşitli alternatifler satışa sunuluyor. Mavi ve lacivert tonları, turuncu, somon ve taba gibi renklerin kullanıldığı ürün seçenekleri de George Hogg ilkbahar yaz koleksiyonunda yerini alıyor. Erkek ayakkabılarında oxford tarzındaki modeller yoğunluktayken, George Hogg kadın ayakkabı modellerinde dolgu ve hasır topuklu ayakkabılar, ince ve kalın topuklu stilettolar, dekolteli ve burnu açık tasarımlar boy gösteriyor. Markanın bu sezona özel deri ayakkabı tasarımları arasında hem kadın hem de erkekler için farklı tarzlardaki loafer ayakkabı modelleri de dikkat çekiyor.

Kombininizi tamamlayacak George Hogg ürünleri

Metropol kadınlarının ve centilmenlerin kombinlerini kusursuz bir şekilde tamamlayan George Hogg ürünleri, zamansız tasarımlarıyla sürekli değişen ayakkabı ve çanta modasına meydan okuyor. Günlük hayatta, ofiste, davetlerde ve özel zamanlarda kullanabileceğiniz modeller farklı tarzlardaki kombinlere kusursuz biçimde uyum sağlıyor. En sade kombinlere şıklık katan özel tasarım George Hogg çanta ve ayakkabılar, gösterişli bir giyim tarzını tercih edenlerin kombinlerini dengeli bir şekilde tamamlıyor. Siz de en iyi kombin önerileri için George Hogg ayakkabı ve çanta koleksiyonlarına göz atarak tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

Çanta

George Hogg’un bu sezona damgasını vuran çanta modelleri arasında zarif saplı el çantaları dikkat çekiyor. Somon ve bej renk seçeneklerinin bulunduğu kısa saplı orta boy el kadın el çantası; bej kadın deri stiletto, pudra rengi kadın deri loafer ve pudra rengi kadın deri stiletto gibi koleksiyonda yer alan birçok model ile kombinleyebileceğiniz bir alternatif olarak sunuluyor. Bu ürünler ile oluşturacağınız bir George Hogg çanta kombin renkli mevsimlik elbiseleri tamamlamak için ideal! Ofis giyiminde bu çanta ve ayakkabılar ile somon renkli kumaş pantolon ve bej tonlarındaki bluzları kombinleyerek kullanabilirsiniz. 

Ayakkabı

İlkbahar ve yaz sezonunda ferahlatıcı etkisini hissettiren buz mavisi kadın deri stiletto, George Hogg’un bu sezonda dikkat çekecek ayakkabı modellerinden birisi olarak karşınıza çıkıyor. Mavi kadın postacı çanta ile kusursuz bir ikili oluşturan bu model sade ve şık kadın kombinlerini zerafet ile taçlandırıyor. Buz mavisi ayakkabı çanta kombin, beyaz, kemik gibi nötr tonlarla olduğu kadar iddialı lacivert giyim ürünleriyle de göz alıcı bir uyum yakalamayı başarıyor. Buz mavisi, saks mavi veya koyu lacivert tonlarındaki bir elbise ile birlikte kullanabileceğiniz bu ikili, jeanlerle yapacağınız outfit kombinlere zarif bir şıklık katmayı başarıyor. Beyaz gömlek, kot pantolon, buz mavisi George Hogg deri stiletto ve postacı çantasıyla gün içinde girdiğiniz her ortamda dikkatler üzerinizde!

Divarese’nin ilkbahar yaz koleksiyonunun parlayan yıldızı olan George Hogg imzalı ürünler sayesinde siz de bu sezon kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Beğendiğiniz çanta ve ayakkabı modellerini kombinleyerek George Hogg kalitesini gün boyu üzerinizde taşıyabilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal