Sezon başında uygulanmaya başlamıştı: Rezerv Lig projesi kaldırılıyor! Ali Koç tüm takımlara yazı gönderdi

Futbol kulüplerinin A takımında fazla forma şansı bulamayan oyuncuların oynaması için başlatılan Rezerv Lig projesinin ömrü kısa olacak gibi görünüyor. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Rezerv Lig’in kaldırılması için tüm takımlara yazı gönderdi. İşte ayrıntılar...

30.08.2022-13:38 - (Son Güncelleme: 30.08.2022-13:38) Sezon başında uygulanmaya başlamıştı: Rezerv Lig projesi kaldırılıyor! Ali Koç tüm takımlara yazı gönderdi

Henüz sezon başında uygulamaya konan Rezerv Lig projesinin ömrü oldukça kısa olacak gibi görünüyor. Futbol kulüplerinin ısrarlı tutumu sebebiyle başlatılan Rezerv Lig projesinin bazı kulüplerin başvurusu üzerine rafa kaldırılması gündemde. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Rezerv Lig’in kaldırılması için tüm takımlara yazı gönderdi.

Rezerv Lig projesi kaldırılıyor

Hürriyet’in paylaştığı habere göre Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Rezerv Lig’in iptal edilip edilmeyeceği konusunda görüş bildirmeleri için tüm futbol kulüplerine yazı gönderdi. 

Ali Koç’un Rezerv Lig’in iptaliyle ilgili olarak gönderdiği yazıda şu ifadeler yer aldı:

“Kulüpler Birliği’nin 24 Ağustos’ta yaptığı toplantıda, finansal ve lojistik problemlerden dolayı Rezerv Lig’in yeniden değerlendirilmesi talep edilmiştir. Tüm kulüplerin görüşüne başvurulmak suretiyle, 3’te 2 çoğunluk sağlandığı takdirde Rezerv Lig uygulamasının iptal edilmesi için TFF’ye başvuruda bulunulacaktır. Bu doğrultudaki görüşünüzün ivedilikle tarafımıza bildirilmesini rica ederiz.”

Rezerv Lig kapatılıyor

Fenerbahçe sonuncu olduğu için mi kapatılıyor?

Sosyal medya dolaşan bazı iddialara göre ise Ali Koç’un Fenerbahçe’nin Rezerv Lig’de sonuncu sırada yer alması sebebiyle böyle bir karar verdirmeye çalışıyor. 

Rezerv Lig’in geleceğinin önümüzdeki günlerde şekillenmesi bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal