Sezgin Baran Korkmaz Resmen CIA'ya Çalışmış

Sezgin Baran Korkmaz'ın Amerika'daki yargılandığı davanın iddianamesinde ismi gecen ''büyükbaba'' kod isimli kişinin kim olduğunu Gazeteci Razi Canikligil Halk TV ekranlarında .

28.06.2021-09:39 - (Son Güncelleme: 28.06.2021-09:39) Sezgin Baran Korkmaz Resmen CIA'ya Çalışmış

Sezgin Baran Korkmaz'ın, Amerika'da yargılandığı davanın iddianamesinde ismi geçen ''büyükbaba'' kod isimli kişi ile ilgili çarpıcı bir iddia öne sürüldü. Gazeteci Razi Canikligil, Amerika medyasında bu kişinin CIA eski Direktörü James Woolsey olduğunun konuşulduğunu belirtti.

Amerika'nın Utah eyaletindeki Salt Lake Bölge mahkemesi Sezgin Baran Korkmaz’a (SBK) 225 sene hapis istemi ile dava açmıştı.

İddianamede Sezgin Baran Korkmaz’ın, Kingston kardeşlere federal bir soruşturma ve şirketleri hakkındaki bir davada, ''büyükbaba'' (grandfather) ve ''dede'' (grandpa) kod isimli hükümet yetkilileri aracılığı ile koruma sağlayacağını söylediği öne sürülmüştü.

HalkTV’de yayımlanan ‘Özlem Gürses‘le Perdenin Önü Arkası’ programına Amerika'dan katılan Gazeteci Razi Canikligil iddianamede ''büyükbaba'' ve ''dede'' olarak ismi geçen bu kişinin Eski CIA direktörü James Woolsey olduğunu öne sürüldü.

ABD medyasında, bu kişinin CIA eski Direktörü James Woolsey olduğunun konuşulduğunu ifade eden Gazeteci Razi Canikligil, ''Sezgin Baran Korkmaz ile Woolsey’nin yakınlığı var. Hatta Paramount Otel’de kalanlar arasında'' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal