Sezercik: Annesi, Erkek Arkadaşıyla Yataktayken Kızımı da Yanına Alıyormuş

Velayet davası açan Yeşilçam'ın 'Sezercik'i Sezer İnanoğlu, 12 yaşındaki kızının annesinden şiddet gördüğünü iddia ederek, 'Kızım, gerekli bakımı alamadığı gibi fiziki ve psikolojik şiddet, hatta tacizle baş başa yaşıyor' dedi.

26.01.2021-11:00 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-11:00) Sezercik:  Annesi, Erkek Arkadaşıyla Yataktayken Kızımı da Yanına Alıyormuş

Yeşilçam'ın 'Sezercik'i Sezer İnanoğlu ve Mehtap Meral İnanoğlu'nun evliliği 2013'te bitmişti. Bakırköy 7'nci Aile Mahkemesi'nde velayet davası açan oyuncu Sezer İnanoğlu, 12 yaşındaki kızı A.A.İ.'nin annesinden şiddet gördüğünü iddia etti.

İnanoğlu, 'Kızım, gerekli bakımı alamadığı gibi fiziki ve psikolojik şiddet, hatta tacizle baş başa yaşıyor.' diyerek bir an önce evladının velayetini almak istediğini söyledi. 

Velayet duruşmasına Sezer İnanoğlu'nun annesi Aysel İnanoğlu tanık olarak katıldı. Aysel İnanoğlu'nun iddiası ise kan dondurdu. İnanoğlu 'Torunumun anlattığına göre; annesi, erkek arkadaşıyla yataktayken onu da yanına alıyormuş.' dedi. Küçük kız ise annesinin erkek arkadaşı ile aynı yataktayken kendisini de yanlarına aldığını belirtti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal