30.01.2024-10:49 (Son Güncelleme:30.01.2024-11:48)


1

O dönemlerde Zeynep Ilıcalı ile evli olan Acun Ilıcalı ile birlikte yasak aşk yaşayan Şeyma Subaşı, 2013 senesinde kızları Melisa'yı kucağına almıştı.



2

2016 senesinde Zeynep Ilıcalı ile boşanan Acun Ilıcalı, kızları Melisa 4 yaşındayken Şeyma Subaşı ile nikah masasına oturmuştu.



3

Tartışmalı birliktelikleri 4 senenin sonunda nikah masasında biten ikilinin mutlulukları uzun sürmedi ve 1 sene sonra 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandılar.



4

Sonrasında adı bir çok isimle anılan ve hatta Mısırlı iş adamı Meedo ile de kısa bir evlilik hayatı yaşayan Şeyma Subaşı, genelde kızı Melisa ile gittiği tatillerle ve yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.



5

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra uzun süre aldığı nafaka miktarıyla gündeme oturan Şeyma Subaşı hakkında ortaya oldukça skandal bir iddia atıldı.



6

İnsanların mimik ve jestlerle aslında her şeyi ortaya koyduğunu söyleyen bir kullanıcı, hamilelik sürecinden bahseden Şeyma Subaşı'nın videodaki mimik ve jestlerini yorumlayarak, Melisa'nın aslında Şeyma'nın kızı olmadığını iddia etti.



7

Sosyal medyayı karıştıran o iddia şöyle...

Sosyal medyayı karıştıran o iddia şöyle...

Kullanıcıların çoğunluğu bu iddiayı asılsız bulurken, bazıları Şeyma'nın hareketlerini gerçekten de şüpheli buldular.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr