Şeyma Subaşı’nın Yeni Sevgilisiyle Chloe Loughnan’ın Yakınlığı Dikkat Çekti

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Subaşı’nın yeni sevgilisi Mohammed Al Saloussi’nin, Chloe Loughnan ile geçmişte aşk yaşadığı iddia edildi.

07.01.2021-10:21 - (Son Güncelleme: 07.01.2021-10:20) Şeyma Subaşı’nın Yeni Sevgilisiyle Chloe Loughnan’ın Yakınlığı Dikkat Çekti

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile evliliğini sonlandırdıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı. Guido Senia’yla da geçtiğimiz yaz yollarını ayıran Şeyma Subaşı, yeni bir aşka yelken açtı.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile verdiği pozu ilk kez sosyal medya hesabında ‘Nazar etmeyin, bu Şeyma’nın masalı’ notuyla paylaştı. Subaşı’nın yüzünü ve adını sakladığı sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Posta’da yer alan habere göre; Şeyma Subaşı, Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşadığını öğrenildi. Mohammed Al Saloussi ile Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan ise tanıdık çıktı. Loughnan, ünlü şarkıcıyla evli olduğu dönem mayo çekimleri için gittiği Miami’de Mohammed Al Saloussi ile çılgın partilere katılıp eğlenmişti. İkiliyi de Merve Şentürk tanıştırdığı ortaya çıkmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal