22.02.2024-10:26 (Son Güncelleme:22.02.2024-10:26)


1

Acun Ilıcalı'nın ile olan birlikteliği sayesinde meşhur olan Şeyma Subaşı son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Şatafatlı bir şekilde evlendiği Mohammed Alsaloussi ile oldukça kısa sürede boşanan Subaşı boşanmanın ardından sosyal medyadaki iddialı pozlarına devam etti.



2

Bu defa kızı Melisa'nın karşısında şekilden şekle giren Subaşı son paylaşımıyla sosyal medyanın diline dolandı.



3

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 3 gün 3 gece süren görkemli bir düğünle Subaşı'nın Mısırlı aşkı ile mutluluğu kısa sürmüştü.



4

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ardından sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarına hız veren Şeyma Subaşı bu defa kızı Melisa'ya verdiği pozlarla gündeme geldi.



5

Kızının karşısında şekilden şekle giren Subaşı pozlarına; 'Dün geceden kızlarla akşam yemeğinden önce Melisa'm tarafından çekilen fotoğraflar' notunu ekledi.



6

Şeyma Subaşı'nın bu pozları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü isme sosyal medyada; 'Şu pozları biz versek sakat gibi dururuz', 'Psikolojik vaka bu kadın', 'Hiç normal pozlar değil' gibi yorumlar yağdı.



7

Şeyma Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Hakkındaki aşk iddialarına son noktayı koyan Subaşı; 'Boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım' diyerek yanıt vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr