Şeyma Paylaşımlarının Dozunu Kaçırdı!

Şimdilerde sevgilisi ve kızı ile Bali'de tatil yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından her anını paylaşıyor. Subaşı, son olarak milyoner sevgilisiyle havuzda öpüştüğü anları yayınladı.

09.04.2021-10:23 - (Son Güncelleme: 09.04.2021-10:43) Şeyma Paylaşımlarının Dozunu Kaçırdı!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle Türkiye'ye gelen Şeyma Subaşı, Mohammed Al Saloussi'yle ailesini tanıştırdı. 4 aydır birlikte olduğu sevgilisi ile evlilik kararı aldığını belirten ünlü isim, kızı ve Melisa ve Mohammed ile Bali’ye gitti. Tatilden her anını paylaşan Şeyma Subaşı’nın son yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı.

EN ÖZEL ANLARINI PAYLAŞTI

Uzun zamandır en büyük hayalinin Bali’ye gitmek olduğunu söyleyen Şeyma Subaşı, aktif olarak her anını paylaşıyor. Paylaşımlarına en özelini eklemeyi de ihmal etmeyen ünlü isim, gece yarısı sevgilisi ile birlikte havuzdaki öpüşme anlarını yayınladı. Subaşı paylaşımına da ‘Bali'deki parti tarzım. Sizinkilerden farklı’ şeklinde bir yorum yazdı. 


4 AYLIK SEVGİLİ İLE EVLİLİK PLANLARI

Türkiye'ye geldiğinde Buket Aydın'ın Koltuk isimli programına konuk olan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle evleneceklerini duyurarak şunları söylemişti: ‘Tam evleniyorum demeyim ama. İsteme gibi olmadı tabii ki. Aileyle İstanbul'a geldiğimiz zaman tanıştırmak istedik. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu. E tabii ki sormadı ama o yola gittiği için öyle oldu. Henüz evlilik teklifi etmedi. Ama evlenmeyi konuştuk. 3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal