20.11.2023-12:28 (Son Güncelleme:20.11.2023-12:28)


1

Tutuklanan Polatlarla ailesi ile davası hala bitmeyen Seyhan Soylu, 2. Sayfa sunucularından Müge Dağıstanlı'ya bir mesaj gönderdi. Geçtiğimiz hafta “Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarından tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan'ın da tıpkı Engin Polat gibi gökyüzüne bakmasının sebebinin mesaj vermek oluğunu iddia eden Seyhan Soylu, Nihal Candan ve Engin Polat hakkında akıllara durgunluk veren iddialarda bulundu.



2

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gözaltına alınıp tutuklanan Engin ve Dilan Polat çiftinin ardından gözler tıpkı onlar gibi aniden yükseliş ve zenginleşmeleriyle ünlenen diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti.



3

Polatların tutuklanmasının ardından 600'den fazla sosyal medya fenomeninin de inceleme altına alındığı öğrenilmişti. Çiftin hemen arkalarından tutuklananlar da bir moda programıyla ünlenip, lüks hayatlarıyla dikkatleri üzerlerine çeken Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler olmuştu.



4

Nihal Candan ve Bahar Candan, “Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilmişti.



5

Bu süreç devam ederken, tutuklama kararı çıkan Nihal Candan'ın yalnızca birkaç gün önce tutuklanan Engin Polat'la aynı şekilde gökyüzüne bakarken poz vermesi adeta sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bazıları durumu garip bir tesadüf olarak yorumlarken, bazıları ise aralarında bir anlaşma gibi teoriler kurmaya başladı.



6

Fakat konuyla ilgili en çarpıcı iddia Polatlarla olan davası bir türlü bitmeyen, 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu'dan geldi. 2. Sayfa sunucusu Müge Dağıstanlı'ya yazan Seyhan Soylu, Engin Polat'ın da Nihal Candan'ın da göğe bakmasının sebebini, olayların perde arkasındaki kişi olarak anlatmak istediğini söyledi.



7

"Nihal'in gökyüzüne bakması Engin'den hoşlanıyor demek oluyor" açıklamasında bulunan Seyhan Soylu, ikilinin daha önce birkaç kez görüştüğünü ve Nihal Candan'ın bu hareketle Engin Polat'a mesaj yolladığını iddia etti. Seyhan Soylu, 'Engin Polat, Nihal Candan'dan hep kaçtı çünkü onu riskli gördü. Ayrıca bunun eşi Dilan Polat'ın kulağına gidebileceğinden de korktu. Hep uzak durdu. Şimdi Nihal aklınca mesaj veriyor, dikkat çekmek istiyor. Engin'in o halini gördü ve bu Engin'e bir mesaj: 'Aklım, duygum sende' diyor.' iddialarında da da bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr