25.04.2023-16:47 (Son Güncelleme:25.04.2023-17:12)


1

Ünlü isim Seyhan Soylu, travesti Okşan Öztok’u sorularıyla konuşturdu…



2

İşte o söyleşinin dökümü:



3

Seyhan Soylu: Melih Gökçek’le görüşüp, her zaman LGBT Derneğinin Başkanı olduğu dönemde fakir fukaraya yardım etmek, iftar yemekleri ile vereceğin zaman başkandan destek almak, hem erzak desteği sokaktaki, çevrendeki insanlara destek almış olduğum bir dostane ilişkin vardı. Şimdi bir anda sanki sevgiliymişsin gibi Presente edilmiş. Bunlardan rahatsız oluyor musun?



4

Okşan Öztok: Mutlaka tabii çok çirkin bir şey anladın mı? Herkese cevap vermek zorunda, insanlar soruyor. Çok çirkin şeylere muhatap oldum.



5

Seyhan Soylu: Tamamen algı operasyonu yapılıyor ve burada da kurban seni seçmişler. Okşan Öztok: Evet tabii, bir de başına travesti kelimesini koyunca halkın dikkatini çekti. Şaka değil binlerce insan beni aradı bu ne diye.



6

Seyhan Soylu: Ama yıllar önce senin bir tweetin vardı, Refah Partisi ile ilgili o tweet senin ama. Okşan Öztok: 94 yılında Refah Partili bir milletvekiliyle beraberliğimiz olmuştu. Bundan 30 sene önce oldu. Anlatabiliyor muyum?



7

Seyhan Soylu: Refah Partisi Milletvekili ile yaşamış olduğun aşktan bahsediyoruz değil mi? Yaşanabilir. İnsanları tercihleri bu Refah Partili de olabilir ne bileyim Emek Partisinden de olabilir aşkın şekli olmaz ki o açıdan refahında olması daha iyi hiç olmazsa imanlı bir aşk yaşamazsınız. Okşan’cığım afedersin sana bir şey soracağım: Osman babana selamımı söyle, beni engellemiş bana borcu var ödesin, helalleşelim. Bu tweet’lerini ben de görmüştüm ama senin. Osman baban bana tarihi bir söz verdi beni engellemiş bir zahmet hatırlat babana sana anlatır veya biliyorsundur da bir görüşelim. Osman Gökçek İskender Çolaklı seçimde seni Çankaya'ya aday gösterecek mi babana söyle beni tanır benden sana 1500 oy. Okşan Öztok: Bunlar normal bir şey zaten.



8

Seyhan Soylu: Bunların normalde Cumhurbaşkanı için tweet atıyorum ben de bir sürü bakanla ilgili atıyorum Ben de Süleyman Soylu'yu seviyorum, onunla ilgili de atarım. Ben Fatma Şahin'i seviyorsam öbürü başka bir bakanı seviyorsa muhalif bile olsa düşünceler insanlar birbirlerine sahip çıkmıştır. Peki, 2022 yılında Mayıs ayında şöyle bir tweet var, Fatih Erbakan şu an kendi partisinin Yüksek İstişare Kurulu Üyesi eski Ankara Milletvekili Ömer Faruk Ekinci'nin 1994 yılındaki yazılı ve görsel haberlerine baksın eski eşinizden mi bahsediyorsunuz? Okşan Öztok: Evet beraber olduğumuz için. Fatih Erbakan LGBT videoları ile ilgi çok ağır aşağılayıcı bir konuşma yapmıştı. Kendi partisinin Yüksek İstişare Kurul üyesi Ömer Faruk Ekinci ben de onu aradım.



9

Seyhan Soylu: Fatih Erbakan şu an kendi partisinin yüksek istişare kurul üyesi eski Ankara Milletvekili Ömer Faruk Ekinci, Ömer Faruk ekinci ile yaşamış olduğunuz aşktan sonra görüştünüz mü? Okşan Öztok: Hayır hiç görüşmedik. Onlar direkt mahkemeye verdiler anlatabiliyor muyum? Medya kuruluşunu. Yani Aktüel dergisinin, 99 100 101. sayılarını. Ali Öztürk de şahit. S.S: Mesela Melih Bey, Keçiören belediye başkanına yapmış olduğu operasyonu da biliyorum. Okşan Öztok: O kadar kirli bir girdap ki bir şey konuşamıyorum. Korkuyor musunuz Yani aa yarın öbür gün Bunun hesabını veremem diye mi korkuyorsun? Okşan Öztok: Hayır Hayır doğruluktan ben korkmuyorum. Ama iklim müsait değil.



10

Seyhan Soylu: Şimdi mesela LGBT ile ilgili söylemiş hatta ben senin Melih Bey ile konuşmana şahidim. Sen bize emanetsin ve sen bizim için değerlisin yaptıklarını unutmam dediğini ben benim yanımda konuşurken ben şahit oldum buna. Yani aslında sana teşekkür ediyor bu olayı sana patlattıran da oydu beni Gürcan daha da çok kullandı zannediyorum o tarihte de seni Sayın Yazıcı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmaması için seni de bunda kullandı doğru mu? Okşan Öztok: Yani bir durumla ilgili yardımcı oldum. Anlatabiliyor muyum? Bütün şeyleri o söyledi, İlknur Gürpınar. Seyhan Soylu: Acaba diyorum ki sen bunu o tarihte söylemeseydin de enişte bey Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olsaydı o zaman Melih Bey olamayacaktı Milletvekili olarak kalacaktı doğru mu? Okşan Öztok: Olabilir doğru ama bana da Altınpark’ta büyük bir dükkân verecekti. Seyhan Soylu: Yani Melik Gökçek size Altınpark'ta dükkân mı verecekti? Okşan Öztok: Tabii tabii.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr