Seyfi Dursunoğlu’nun Miras Davası Adli Tıp’ta İncelenecek

‘Huysuz Virjin’ tiplemesiyle ekranlarda yer alan ekran karşısındaki izleyicileri kahkahalara boğan Seyfi Dursunoğlu’nun vefatından sonra iki yeğeni vasiyetnamenin iptali davası açmıştı.

20.09.2021-14:59 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-16:00) Seyfi Dursunoğlu’nun Miras Davası Adli Tıp’ta İncelenecek

Davanın dördüncü duruşması görüldükten sonra mahkeme, Garabet Baltaoğlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığını tespit etmek için Adli Tıp raporu istedi. Geçtiğimiz yıl vefat ederek hayranlarını göz yaşlarını boğarak derin üzüntü yaşatan Seyfi Dursunoğlu servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Bunun üzerine iki yeğeni dava açmıştı.  Mahkeme ‘vasiyetnamenin iptali’ davasının üçüncü duruşmasında tanık olan Garabet Baltaoğlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığını araştırılmasına ön görmüştü. Konuyla ilgili dün görülen davada mahkeme , Seyfi Dursunoğlu’nun noterde vasiyetname hazırlattığı anda yanında olan eski dostu Garabet Baltaoğlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasını istedi. Garabet Baltaoğlu’nun kullandığı ilaçları ve hastane kayıtlarının incelenmesi için dosya Adli Tıp Kurumuna gönderilecek. Adli Tıp’taki yapılan incelemelerden sonra dava Ocak ayına ertelenecek. 

SEYFİ DURSUNOĞLU CENAZEMİ BİLE KALDIRMAZLAR 

Seyfi Dursunoğlu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne evini ve bankadaki parasını bağışlamıştı. Kişisel eşyalarını ise yeğeni Güliz Buyrukbilen’e bırakmıştı. Dursunoğlu vefatından önce verdiği röportajda ‘Doktora gittim , akli dengemin yerinde olduğuna dair rapor çıkardım. Noter huzurunda da vasiyetimi yaptım. Yeğenlerim var , hem de dokuz tane ‘Onu ben alayım bunu sen al diye birbirlerine gireceklerine en iyisi hepsini derneğe bağışlamak zaten cenazemi bile kaldırmazlar demişti. 

SEYFİ DURSUNOĞLU’NUN VASİYETİNDE NELER VARDI?

Ekranların sevilen tiplemesi Seyfi Dursunoğlu’nun vasiyetinde Üsküdar’daki evini ve banka hesabını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Usta sanatçı Dursunoğlu, kullandığı Land Rover marka cipi de yardımcısı Ümit Yazıcı’ya bırakmıştı. Dursunoğlu, huysuz Virjin tiplemesinde kullandığı kostüm ve aksesuarları Türker İnanoğlu vakfına bağışlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal