Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği DGS 2022 taban puanları ve bölüm kontenjanları

Turizm sektörünün önemli bölümlerinden birisi olan Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü 2022 DGS sınavından sonra dikey geçiş yapacak olan öğrencilerin merak ettiği bölümler arasında yer alıyor. İşte Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği DGS 2022 taban puanları ve bölüm kontenjanları...

31.05.2022-18:58 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-18:58) Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği DGS 2022 taban puanları ve bölüm kontenjanları

Son yıllarda başta Türkiye olmak üzere dünya turizmi için önemli bölümlerden birisi olan Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü önlisans eğitimlerini tamamlayan veya tamamlamak üzere olan öğrencilerin merak ettiği bölümler arasında yer alıyor. Lisans eğitimlerine bu bölüm üzerinden devam etmek isteyen öğrenciler Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği DGS 2022 taban puanları ve bölüm kontenjanları hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışıyor.

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği nedir?

Turizm sektörü içerisinde yer alan Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği, turizm sektörünün her türlü kurumunda gerçekleştirilen konaklama, beslenme, ulaştırma ve rekreasyon gibi faaliyetleri yönetmekle görevli olan kişilerdir.

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü üniversitelerde Turizm Fakültesi kapsamında eğitimi verilmekte olan 4 yıllık bir lisans bölümüdür. Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü, yalnızca Eşit Ağırlık puan türüne göre öğrenci kabul etmektedir.

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği DGS 2022 taban puanları ve bölüm kontenjanları

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği DGS 2022 taban puanları ve bölüm kontenjanlarını merak eden öğrencilerin sayısı git gide artmaya devam ediyor. İşte Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği DGS 2022 taban puanları ve bölüm kontenjanları:

Seyahat İşletmeciliği

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

DİĞER TERCIH REHBERI HABERLERİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal