Ucuz Uçak Biletİ Almak İçin En Doğru Saat Nedir?

Sık sık uçak seyahati yapan biriyseniz ucuz uçak bileti bulmak konusunda artık uzmanlaşmışsınız demektir. Peki bilet alacağı en uygun saati tahmin edemeyenler ne yapmalı? Sizler için ucuz uçak bileti alabileceğiniz en uygun ay, gün ve saati bir araya getirdik.

03.04.2019-12:29 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-12:14) Ucuz Uçak Biletİ Almak İçin En Doğru Saat Nedir?

Bir seyahat sitesi, önceki uçuş verilerinden yararlanarak kullanıcılarına ucuz uçak bileti bulabilecekleri spesifik satleri açıkladı. Açıklamasında sadece haftanın belli bir gününü belirtmenin dışında spesifik bir saat paylaşan site, bu saatin doğu ABD saat dilimiyle sabah 5:00’e denk geldiğini belirtti.

EN DOĞRU SAAT 13.00

Skyscanner’ın tarihsel verilerine göre eğer uçak biletinden kazançlı çıkmak istiyorsanız, Türkiye saatiyle 13:00’de uçak bileti almanız gerekiyor. Aynı şekilde bu verilere göre 15:00 - 18:00 arasında uçak bileti ayırtmaktan kaçınmanızda yarar var. Eğer ABD içinde seyahat etme planınız varsa, biletleri 2 -3 hafta öncesinden ayırtmanız öneriliyor. ABD’den başka bir ülkeye seyahat etmek için ise 5-6 ay önce bilet alarak çok daha fazla tasarruf edebilirsiniz.

EN UYGUN GÜN PAZAR

En uygun ay, Ocak olarak öne çıkarken, onu Şubat ve Ağustos ayları takip ediyor. Uçak bileti almak için en uygun gün ise Pazar. Bu veriler ışığında, eğer seyahatlerinizde tasarruf etmek istiyorsanız, Pazar kahvaltısından hemen sonra, saat 13:00’de uçak biletlerine bakmaya başlamanız yararınıza olur.

 

Son Dakika Seyahat Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal