Hindistan Havayolu Şirketi IndiGo, İstanbul'a Seferlere Başladı

Hintli havayolu şirketi IndiGo, Yeni Delhi ile İstanbul arasında seferlere başladı. Böylece ilk defa bir Hintli havayolu şirketi Türkiye'ye direkt uçuşa başladı.

21.03.2019-12:50 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-12:44) Hindistan Havayolu Şirketi IndiGo, İstanbul'a Seferlere Başladı

Hindistan merkezli IndiGo Havayolları, Yeni Delhi-İstanbul arasında karşılıklı tarifeli seferlere başladı. İlk defa Hintli bir hava yolu firmasının Türkiye uçuşlarına başlatmasının sonrasında ilk sefer dün Yeni Delhi-İstanbul arasında yapıldı. IndiGo Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı William Boulter, "İki güzel ülkeyi birleştirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

IndiGo Havayolları'nın İstanbul seferlerinin başlatılması sebebiyle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde etkinlik yapıldı. Etkinliğe, IndiGo Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Willy Boulter, THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bolat, IndiGo İstanbul Terminal Müdürü Ejder Alper ile bazı davetliler katıldı. Burada gazetecilere açıklamalar yapan IndiGo Ticaret Müdürü Willy Boulter, Yeni Delhi İstanbul uçuşlarının başlamasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Türkiye'de olduğumuz için çok mutluyum. İki güzel ülkeyi birleştirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

"DÜNYA HAVACILIĞI İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM"

Boulter, açılışı 29 Ekim'de gerçekleştirilen istanbul Havalimanı'nın önemli bir yatırım olduğunu söyleyerek, "İstanbul Havalimanı, yalnızca Türkiye için değil dünya havacılığı için önemli bir yatırım. Oraya geçtiğimizde günde 1 olan sefer sayımızı günde 2'ye çıkaracağız" dedi.

İLK UÇUŞTA 178 YOLCU

Öte taraftan terminaldeki etkinliğin sonrasında IndiGo Havayolları'nın ilk Yeni Delhi-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağı 18.15 sularında Atatürk Havalimanı'na indi. 178 yolcusuyla ilk seferi gerçekleştiren uçak, bir havacılık geleneği olan su takı ile karşılanırken, yolculara terminalde lokum ve çiçek verildi.

Son Dakika Seyahat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal