Ankapark Nerede? Nasıl Gidilir?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Orman Çiftliği alanına inşa ettirdiği Ankapark projesinin maliyetini belirtmesi ile birlikte Ankapark nerede, nasıl gidilir? soruları merak edilmeye başlandı. İşte Ankapark yol tarifi ve konumu...

02.02.2019-15:59 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-15:48) Ankapark Nerede? Nasıl Gidilir?

100.000 metrekare kapalı saha, 1.100.000 metrekare açık saha olmak üzere 1.200.000 metrekare alanına inşa edilmesi ile dünyanın en büyük tema parkları arasına giren Ankapark, Ankaralılar başta olmak üzere pek çok insan tarafından uğrak yerlerden biri haline geldi.

ANKAPARK NEREDE?

Ankapark, İstanbul yolu (FSM Bulvarı) ile Anadolu Bulvarı kesişiminde, AOÇ Lalegül kavşağına yakın bir yerde, Ankara çayı ve Hayvanat Bahçesi yanında bulunmaktadır. Peki Ankapark’a nasıl gidilir?Ankapark’a ulaşım için Ankara metrosu İvedik istasyonundan yararlanabilirsiniz. Özel aracınız ile ulaşım için İstanbul yolunu, Eskişehir yolu ODTÜ kavşağınıtercih edebilirsiniz..

ANKAPARK YOL TARİFİ

Ankara’nın merkezi olan Kızılay’dan Ankapark’a şu şekilde gidilebilir; Gazi Mustafa Kemal Blv yönünden Metro Altgeçidi konumuna doğru batı yönünde ilerleyin, Kazım Karabekir Cd yönünde sağa döndükten sonra, Celal Bayar Blv girmek için hafif sağdan ilerleyin, Silahtar Cd.'si üzerinde ilerlemeye devam edin, Çiftlik Cd yönünde sağa dönün, 1. sağa girerek Alparslan Türkeş Cd (Çiftlik Cd.) üzerine çıkın, 1. sağa girerek AOÇ Tarım Arazisi üzerine çıkın. 

Son Dakika Seyahat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal