Şevval Şahin hem alttan hem üstten frikik verdi! Takipçileri yorum yağmuruna tuttu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Şevval Şahin, son yaptığı paylaşımla hem alttan hem üstten frikik verdi. Şahin'in paylaştığı fotoğraf takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

25.05.2022-22:36 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-15:16) Şevval Şahin hem alttan hem üstten frikik verdi! Takipçileri yorum yağmuruna tuttu

Sosyal medyayı oldukça sık kullanan ve yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin son paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı. Hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Şevval Şahin kusursuz fiziğini gözler önüne seren pozlarıyla takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Son dönemde iş adamı Kerem Kamışlı ve eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral arasında krize neden olmasıyla gündeme gelen Şahin kıyafet seçimleriyle de oldukça konuşuluyor.

Mini elbisesi çok konuşuldu 

Sık sık tatile çıkan Şahin son olarak İspanya yönetimine bağlı olan bir Ibiza adasında tatil yapıyor. Göbeğine kadar inen derin göğüs dekolteli mini elbisesi ile oldukça iddialı pozlar veren Şahin'in mini elbisesi çok konuşuldu. 

Şevval Şahin'den iddialı pozlar

Şevval Şahin'den iddialı pozlar

Şevval Şahin'den iddialı pozlar

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal