Sevmek Zamanı dizisi hayranlarını üzdü! İlhan Şen’e destek kampanyası başlatıldı

Yaz dönemi dizileri ekrana gelmeye devam ederken ATV ekranlarında yayınlanan Sevmek Zamanı dizisi erken final yapma kararı aldı. İlhan Şen'in başrolünde yer aldığı Sevmek Zamanı dizisi merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz sezon Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan yakışıklı oyuncunun yeni sezondaki dizisi erken veda etti.

24.07.2022-14:17 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-14:17) Sevmek Zamanı dizisi hayranlarını üzdü! İlhan Şen’e destek kampanyası başlatıldı

Sevmek Zamanı dizisi Atv ekranlarında 2022 yaz sezonu dizileri biri olarak yayınlanmaya başladı. Reyting sonuçlarında istenilen  beklenen sonuca ulaşamayan Sevmek Zamanı  dizisi final kararı aldı. Dizinin izlenme oranları oldukça düşük görünürken hayranlar da erken veda ile üzüldü.

Sevmek Zamanı final yaptı

Geçtiğimiz sene Aşk Mantık İntikam dizisi ile ekrana gelen İlhan Şen, oldukça büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Hem Türkiye'den hem de yurt dışından oldukça fazla hayranı bulunan yakışıklı oyuncunun yeni dizisi  istenilen beklentiyi karşılayamadı. Dizide Firuze karakterine Deniz Işın hayat verirken, Kaan karakterine ise İlhan Şen hayat verdi. 

Sevmek Zamanı Üzdü

Yayınlanan dizinin erkenden final yapma kararı alması hayranları üzerken kanal da maliyetleri karşılamadığı gerekçesiyle  diziyi sonlandırma kararı aldı. Dizinin başrollerinde İlhan Şen ve Deniz Işın yer alırken  birçok izleyici ikiliyi birbirine çok yakıştırdı. Özellikle birçok kişi sosyal medya üzerinden diziyi takip ederken 5. bölüm ile final yapması durumu oldukça üzdü. 18 Temmuz 2022 Pazartesi akşamı yayınlanan 5.bölüm ile dizi final yaptı.

Dizi final Bölümünü yayınlarken sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaşanan bir gelişme ise oldukça dikkat çekti. Twitter üzerinden İlhan Şen’e destek olmak isteyen yerli ve yabancı birçok kişi destek kampanyası başlattı. “Yolun açık olsun İlhan Şen’ etiketini kullanan birçok kişi İlhan’a destek olmak istedi. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal