Sevilen diziden hayranlarını üzen haber: Gecenin Ucunda dizisi bitiyor mu, ne zaman final yapacak? Gecenin Ucunda neden final yapıyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun paylaştığı Gecenin Ucunda dizisinden hayranlarını üzen haber geldi. Peki Gecenin Ucunda dizisi bitiyor mu, ne zaman final yapacak? Gecenin Ucunda neden final yapıyor? İşte soruların yanıtları...

26.03.2023-12:22 - (Son Güncelleme: 26.03.2023-12:22) Sevilen diziden hayranlarını üzen haber: Gecenin Ucunda dizisi bitiyor mu, ne zaman final yapacak? Gecenin Ucunda neden final yapıyor?

Gecenin Ucunda dizisinin final yapıp yapmayacağı sorusu dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Star TV’de sezona başlayan, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken iddialı yapımın başrollerinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu yer alıyor. Ekim ayında yayın hayatına başlayan Gecenin Ucunda dizisinden hayranlarını üzen haber geldi. Peki Gecenin Ucunda dizisi bitiyor mu, ne zaman final yapacak? Gecenin Ucunda neden final yapıyor?

Gecenin Ucunda dizisi bitiyor mu, ne zaman final yapacak?

Her Salı akşamı Star TV ekranlarında yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin 26. bölümle beraber final yapacağı öğrenildi. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı, Tuba Ünsal, Sarp Leventoğlu ve Zuhal Olcay'ın kadrosunda yer aldığı Gecenin Ucunda final için gün sayıyor.

Gecenin Ucunda

Gecenin Ucunda neden final yapıyor?

Gecenin Ucunda dizisinin 26 bölüm için hazırlandığı gerekçesiyle final yapacağı öğrenildi. Dizinin final bölümü 25 Nisan 2023 Salı günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal