Sevilay Yükselir ve İsmail Saymaz'dan Darbeci AYM Üyesi'ne Destek!

Anayasa mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın 'askeri darbe çağrışımı' içeren paylaşımına neredeyse tüm Türkiye tepki gösterirken, Gazeteci İsmail Saymaz ve Sevilay Yılman destek verdi.

14.10.2020-10:13 - (Son Güncelleme: 14.10.2020-10:59) Sevilay Yükselir ve İsmail Saymaz'dan Darbeci AYM Üyesi'ne Destek!

Anayasa mahkemesi üyesi Engin Yıldırım tarafından yapılan 'askeri darbe çağrışımı' içeren paylaşım büyük tepki topladı. Sosyal medyadan yağan tepkiler üzerine vatandaşların, Anayasa Mahkemesi'nin bir an önce kapatılmasını istediği görüldü.

Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma tepkiler çığ gibi büyüdü.

Twitter hesabından 'Işıklar yanıyor' ifadesini kullanarak AYM binasını paylaşan Yıldırım'a hükümetten ve AK Parti'den yanıt geldi.

Gelen tepkilerin yanı sıra darbe yanlısı bir grubun Engin Yıldırım'a destek olduğu görüldü.

Bunların arasında olan Gazeteci İsmail Saymaz ve Sevilay Yılman dikkat çekici ifadelerle Engin Yıldırım'ın gönderisine arka çıktı.

Genel olarak muhalif tavrıyla tanınan İsmail Saymaz, Yıldırım'ın söz konusu gönderisini paylaşarak, bu mesaja 'anlamlı' dedi.

Diğer taraftan Sevilay Yılman da halkın tepki gösterdiği darbeci paylaşıma destek oldu.

Sözlerine 'mesaj derin' diye başlayan Sevilay Yıldırım, 'İnşallah hep böyle yanar bu ışıklar' dedi.

Hal böyle olunca Engin Yıldırım söz konusu Twitini sildi, hesabını da korumaya aldı.

SEVİLAY, 'U DÖNÜŞÜ' YAPTI

Önce Engin Yıldırım'a destek olan sonra da mesajını silen Sevilay Yıldırım, u dönüşü yaptı. Sosyal medyadan önce destek verdiği ardından sildiği paylaşımına yönelik açıklama yapan Yıldırım, ''Böyle bir polemiğin içinde olmak istemiyorum'' dedi.

Sevilay Yıldırım'ın yaptığı yazılı açıklama tam olarak şöyledir:

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal