Sevgilisinin Fotoğrafını Beğenen Kadının Yüzüne Kezzap Attı

Yunanistan'da meydana gelen olayda, bir kadın, sevgilisinin fotoğrafını beğenen kadının yüzüne kezzap attı. Kıskançlık olayı Yunan medyasında büyük yankı uyandırdı.

13.06.2020-11:19 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-10:56) Sevgilisinin Fotoğrafını Beğenen Kadının Yüzüne Kezzap Attı

Yunanistan'da yaklaşık 1 ay önce meydana gelen olayda İoanna adlı bir kadın, Atina'nın Kalithea semtinde bulunan iş yerinin binasına girerken kezzapla saldırıya uğradı. Saldırıyı düzenleyenin ise Efi adlı bir kadın olduğu tespit edildi. Öte yandan, iki kadının birbirini tanıdığı da belirtildi. 

Yunan medyasının haberlerine göre, Efi, 40 yaşındaki sevgilisinin 2 yıl önce İoanna'nın sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğraflarına 'beğendim' (like) işareti gönderdiğini tespit edince şüphelenmeye başladı. Daha sonra sevgilisinin İoanna ile sosyal medyada arkadaş olduğunu ve mesajlaştığını gören Efi, kıskançlık krizine girdi.

Efi pusu kurarak İoanna'nın yüzüne kezzap atarken, İoanna'nın suratı yüzde 93, bedeni ise yüzde 33 oranında yandı.  Yunan polisi, halen hastanede art arda estetik ameliyatı olan İoanna'nın ifadesine dayanarak 5 şüpheliyi takibe aldı.

Gözaltına alınan ve salı günü savcıya ifade verecek olan Efi ise suçlamaları reddetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal