11.05.2022-09:15 (Son Güncelleme:22.03.2023-17:41)


1

Jaclyn, denediği bir sürü yöntemle geçici olarak kilo verdi. Ama hiçbiri kalıcı sonuçlanmadı.



2

En son yo-yo diyeti ile istediği gibi bir bedene kavuştu. "Bir natüropata danıştım ve bana beslenme düzenimi değiştirmem gerektiğini söyledi. Gluten, süt ve süt ürünleri ile yumurtayı hayatımdan çıkartmam gerektiğini, böylece hormonlarımın dengeli bir hale geleceğini belirtti. Ayrıca duygusal durumumla ilgili de bir psikiyatrdan yardım almaya başladım. yemek ve çevremdeki insanlarla ilişkim düzelmeye başladı. On ay içerisinde 59 kilo verdim. Kendimi harika hissediyordum. Ama iki yıl içerisinde yeniden kilo aldım."



3



4

"Yeme düzenim ve spor alışkanlığım konusunda fazlasıyla serttim ve en sonunda olumsuz düşünceler ve sağlıksız yeme alışkanlığı geri döndü.



5

Geçen yıl ocak ayında tartıldım ve 100'lü kilolara yeniden döndüm. Çok daha kötüsünü de görmüştüm ama yine de beni mahvetti. Kendimi kötü hissetmek yerine yeniden başlamaya karar verdim. Ama bu sefer o kadar katı kurallarım yoktu.



6

En sonunda doğru yolu bulan genç kadın sağlıklı beslenerek hayatını ve kendini tamamen değiştirdi.



7

Şimdi bambaşka birisi olan genç kadın artık kilo vermek isteyenlere motivasyon olucu konuşmalar yapıyor ve onları da hayata döndürüyor.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr