Sevgilisine Laf Atan Adamı Bıçaklayan Milli Sporcu Şahin' e Müebbet

Kadıköy'de sevgilisine laf atan bir kişiyi öldüren milli kick boksçu Berke Şahin'in cezası belli oldu.

21.10.2020-18:10 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-17:53)

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde 8 Eylül 2019 günü sevgilisine laf attığı gerekçesiyle bir kişiyi bıçaklayarak öldüren milli kick boksçu Berke Şahin,  beraberindeki 2 arakadaşıyla beraber hakim karşısına çıktı.

Maktul Ömer Özdemi'in babası Hüseyin Özdemir mahkemede ''Orada benim evladım değil sizin evladınız da olabilirdi. Benim yüreğim hala yanıyor. Sanıkların en ağır cezayı almalarını istiyorum.'' açıklamasını yaptı.

Hüseyin Özdemir'in avukatları, sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını ve haklarında herhangi bir indirim uygulanmamasını istedi.

Sanık Berke Şahin ise ''Çok pişmanım, üzgünüm. Psikolojim altüst oldu. Son karar sizindir. Affınıza sığınıyorum.'' açıklamasını yaptı.

Son sözü sorulan sanık Tevfik Karakaya ise, ''Evimin önünde gelişen ve istemeden karıştığım olaydan dolayı üzgünüm. Benim amacım bu olaya engel olmaktı. Ben hayatım boyunca insanlara yardım ettim.'' dedi.

Mahkeme karar sanık Berke Şahin ve Tevfik Karakaya'yı maktul Ömer Özdemir'e yönelik eylemlerinden dolayı 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal