03.02.2020-15:42 (Son Güncelleme:28.03.2024-18:26)


1

Yılın en önemli ve en özel günü olan 14 Şubat yaklaşırken tüm kızlar erkek arkadaşına alabileceği hediyeyi araştırıyor! Sevgililer Günü’nde sevgilinize alabileceğiniz sürpriz hediyeler aşkınızı daha da pekiştirebilir. İşte erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en güzel hediye örnekleri…



2

Hafta Sonu Kaçamağı

Hafta Sonu Kaçamağı

Sıradan hediyelerin yerine, erkek arkadaşınıza küçük bir sürpriz yaparak bütün detayları düşündüğünüz bir hafta sonu tatili hazırlayabilirsiniz.



3

Yemek Yapın

Yemek Yapın

Vereceğiniz hediye maddi değer taşımak zorunda değil, onunla vakit geçirebileceğiniz; film izleyip, yemek yapabileceğiniz ve romantik anlar yaşayabileceğiniz ortamlar hazırlayabilirsiniz.



4

Krampon

Krampon

Erkekler günlük hayatın koşuşturmasından ve yoğun iş temposunun stresinde uzaklaşmak için sık sık halı saha maçı yaparlar. Erkek arkadaşınızın uzun zamandır beğendiği ve istediği o kramponları almanız onu çok mutlu edecek!



5

Kalem&Kalemlik

Kalem&Kalemlik

Masa başı bir işte çalışan ve tarzına önem veren her erkeğin, en çok sevdiği aksesuarlardan biri de güzel kalemlerdir. Şık bir kalem hediye ederek; sizi çalışırken bile hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR