Seversin dizisinde yeni isim! Çok Güzel Hareketler 2'den Ömer Faruk Çavuş'un yeni dizisi

Yaz aylarının gelmesiyle beraber başlayan Seversin dizisi tüm hızıyla devam ederken izleyicilerden de beğenileri toplamaktadır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisine yeni isim katıldı. Seversin dizisinin yeni oyuncusu Çok Güzel Hareketler 2'den geldi. İşte, Seversin dizisinin yeni oyuncusu haberimizde yer almaktadır

25.07.2022-13:03 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-13:03) Seversin dizisinde yeni isim! Çok Güzel Hareketler 2'den Ömer Faruk Çavuş'un yeni dizisi

Kanal D ekranlarının kısa sürede sevilen dizisi olan Seversin, izleyicileri yeni bölüm için araştırmalara başladı. Seversin'in oyuncu kadrosuna dahil olan Çok Güzel Hareketler 2'den Ömer Faruk Çavuş oldu. Dizi setlerine giriş yapan yetenekli genç ismin performansı herkes tarafından merak edilmektedir.

Seversin oyuncu kadrosunda değişiklik

Her hafta Çarşamba günü Kanal D ekranlarında olan Seversin dizisi, 9. bölümü ile 27 Temmuz'da ekranlarda olacaktır. Ömer Faruk Çavuş, Tolga Tuna’nın hem arkadaşı hem de rakibi Onur Yekta karakterine hayat verecek.

Seversin yeni oyuncu

Seversin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sevilen dizi Seversin, başarılı oyuncu kadrosuna sahiptir. İşlediği konuyla beraber izleyicilerin ilgisini çeken dizinin 9. bölüm için heyecanlar arttı. Seversin 9. bölüm fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=8Q0MAF3Lyk4 bu adres üzerinden ulaşabilir.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal