Seversin dizisi Suzan'ın gerçek ismi ne? Hangi dizilerde oynadı kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında yaz sezonu dizisi olarak ekrana gelen Seversin’in oyuncuları merak ediliyor. Dizide Suzan karakteri ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncunun kim olduğu araştırmaları yapılıyor. Seversin dizisinin Suzan karakterine hayat veren Nergis Kumbasar’ın hayatı merak ediliyor. İşte Nergis Kumbasar hakkında merak edilenler…

06.07.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-10:23) Seversin dizisi Suzan'ın gerçek ismi ne? Hangi dizilerde oynadı kaç yaşında?

Kanal D'de yeni sezonda yer alan Seversin dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide sudan karakteri ile kamera karşısına geçen Nergis Kumbasar hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte Nergis Kumbasar hakkında merak edilenler… 

Nergis Kumbasar kimdir? 

1963 yılının  Haziran ayında dünyaya gelen Nergis Kumbasar 10 Haziran doğumludur. İstanbul'da doğan Kumbasar,  Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Opera Şan bölümünde okudu. Oyunculuk hayatına ilk kez Deniz Yıldızı dizisi ile başlayan Nergis Kumbasar oyunculuğuyla çok konuşuluyor. Başarılı oyuncu daha sonra bu şehir arkandan gelecek dizisinde Zeyno karakterine hayat verdi. 

Bir döneme damga vuran Kiralık Aşk dizisinde yer alan güzel oyuncu oyunculuğuyla kendisine hayran bırakıyor. Şimdilerde ise Seversin dizisiyle ekrana gelmektedir. 

Nergis Kumbasar Kimdir

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal