Seversin dizisi nerede çekiliyor? Oyuncuları ve konusu nedir?

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Seversin dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. Hem oyuncu kadrosuyla hem de konusu ile dikkat çeken Seversin dizisinin nerede çekildi merak ediliyor. İşte Seversin dizisi hakkında tüm merak edilenler…

06.07.2022-16:43 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-16:43) Seversin dizisi nerede çekiliyor? Oyuncuları ve konusu nedir?

D Productions'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı Seversin dizisi beğenilen yapımlar arasında yer alıyor. Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın Kaleme aldığı Seversin dizisinin  nerede çekildi araştırılıyor. İşte Seversin dizisi hakkında tüm merak edilenler… 

Seversin dizisi çekimleri nerede yapılıyor?

Çekimleri İstanbul'da yapılan Seversin dizisi izleyiciler tarafından merak ediliyor. İstanbul'un çeşitli mekanlarında geçen dizinin çekimleri özellikle Beşiktaş ve Galata çevrelerinde yapılmaktadır. 

Seversin dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?  

Seversin İlayda Alişan

Asya (İlayda Alişan)

İstanbul'un kenar mahallelerinde yaşayan Asya, ailenin 3. kızıdır. Henüz 10 yaşındayken babasını kaybeden Asya,  çok güzel bir kızdır. Her zaman sadelikten yana olan Asya, azıcık makyaj yapsa bile herkes tarafından dikkat çekmektedir. Bir zincir giyim markasında tezgahtar olarak görev yapan bir yandan da üniversite sınavına hazırlanan Asya, edebiyat fakültesi okumak ister.En büyük hayali bir kitap yayınlamak olan Asya, gözü kara hakkını yedirmeyen bir karakterdir. Biraz Erkek Fatma olarak takılan Asya, bu özelliği sayesinde babasının bir numaralı kızı olmuştur. 

Seversin Burak Yörük

Tolga (Burak Yörük)

20'li yaşlarda atletik bir fiziğe sahip olan Tolga, yakışıklı bir gençtir. Annesi eski oyuncu olan Tolga, uzun süredir dizi film ve reklam işlerinde yer almaktadır. Annesi Suzan tarafından 6 yaşından beri setlerde büyüyen Tolga, istikrarlı bir şekilde ilerlemektedir. Sonunda başrol oyunculuğunu kapan Tolga, üniversitede de oyunculuk eğitimi almıştır. Bu sürece gelmesindeki en büyük etken annesi olurken çocukluğundan mahrum kalmıştır. Kendi yaşıtları sokakta oyun oynarken o dersten derse koşmaktadır. Bu yüzden okula yatılı lise yılları boyunca hep yalnız kalmıştır. Bir kere aşkı tadan yakışıklı oyuncu, bu uğurda kariyerini gözden çıkarır.

Seversin Nergis Kumbasar

Suzan (Nergis Kumbasar)

Çok güzel bir kadın olan Suzan, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit olabilecek potansiyele sahipken şansının yaver gitmediğini söylemektedir. Hep ikinci  kadın rolünde rol olan Suzan, başarılı olmak için çok çabalamaktadır. Zaman geçtikçe hırsı da büyüyen Suzan, bir numara olmak için çok çırpınmış, çırpındıkça da öfke ve kıskançlıkla dolmuştur. Levent ile dillere destan bir düğünle evlenen Suzan, oğlu Tolga’yı da kucağına almıştır. Çok güzel bir bebek sahibi olan Suzan oğlunu da kendi yolunda ilerletmektedir. 

Seversin Zeynep Kankonde

Şerife (Zeynep Kankonde)

Asya’nın annesi olan Şerife, orta yaşlarda ve deli dolu bir karakterdir. Asla yaşının insanı olmayan Şerife, bazen çok saf da olabilmektedir. Bazende hiç beklenmedik kadar zeki olan Şerife hiç beklenmedik oyunlar da çevirebilir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal