11.10.2020-11:13 (Son Güncelleme:18.05.2024-21:39)


1

Koyu Kırmızı’da Ayşe karakteriyle ilk kez izleyici karşısına geçen ünlü oyuncu Sevda Erginci, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Özel hayatı hakkında konuşan Erginci, ‘İnsanın doğaya, hayvana, dünyaya verdiği zarar beni en çok üzen şey’ dedi.



2

Alev Gürsoy Cimin’e röportaj veren Sevda Erginci, ‘Dizi dışında nelerle meşgulsünüz?’ sorusuna şöyle karşılık verdi: ‘Neredeyse yaz başından beri bu iş için hazırlanıyorum.



3

Ciddi bir eğitim sürecinden geçtik hepimiz. At, kılıç ve okçuluk öğrendik. Bir yandan karaktere hazırlandım… Onun dışında herhangi bir şeyle ilgilenmeye ve hatta tatil yapmaya bile pek vakit bulamadım’



4

Ünlü oyuncu, ‘Kendinizi, hayata bakışınızı nasıl anlatırsınız? Sizi neler üzer? Nelere kafa yorarsınız?’ sorusunu ise şöyle cevapladı:



5

‘İnsanın doğaya, hayvana, dünyaya verdiği zarar beni en çok üzen şey. Ön yargıya, mantıksız eleştiriye ve adil olmayan hiçbir şeye tahammül edemem’



6

Erginci, ‘Mardinli bir babayla Makedonya göçmeni bir annenin çocuğusunuz. Nasıl bir aile ve çocukluktu sizinki?’ sorusunu da ‘İki farklı kültürün harmanıyla büyüdüm diyebilirim. Bu da beni daha özgür ve uyumlu biri yaptı. Annem ve babam da baskısız ve müdahalesiz büyüttü beni. Keyifli, güzel anılarla dolu bir çocukluk geçirdim’ şeklinde yanıtladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr