26.09.2022-10:46 (Son Güncelleme:16.10.2023-17:40)


1

Set kazası sonucu yaralanan ünlüler

Set kazası sonucu yaralanan ünlüler

Oyuncular, yer aldıkları projelerde iyi bir iş çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tabii bu çabayı sadece oyuncular göstermiyor. Bir dizi ya da film çekmek için kalabalık bir ekip kuruluyor. Bu ekibin içinden yönetmen, kameraman, senarist, yapımcı, stilist ve görüntü yönetmeni gibi birçok insan çalışıyor. Çekilen film ya da dizilerde her zaman ekranlarda görünen oyuncular bu işin satıcıları. Bu işlerin asıl emektarları ise kamera arkasında çalışan kalabalık ekip. Çünkü oyuncunun rolünü iyi oynayabilmesi için kurulan rahat ortamı onlar hazırlıyorlar. Bazı korku, gerilim ya da fantastik filmlerin çekimleri ise oldukça tehlikeli olabiliyor. Oyuncular bu projelerde oynarken çoğu kez ölüm ile burun buruna gelebiliyorlar. Bu tehlikeli dizi ya da filmlerde oynayan oyuncular, oynadıkları rolleri gereği sakatlanabiliyorlar. Kimi oyuncular ise maalesef ki hayatını kaybedebiliyor.



2

Fırlama Süper Kahraman Deadpool'un ikinci filminin çekimlerinde trajik bir olay gerçekleşti. Çekim esnasında Deadpool'un ikinci filminin çekimlerinde motosiklet kullanan kadın dublör kontrolünü kaybetti.



3

Hivda Zizan Alp,

Hivda Zizan Alp,

Hivda Zizan Alp, çekimler sırasında merdivenden düştü. Hastaneye kaldırılan oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.



4

Aile dizisinde set kazası

Aile dizisinde set kazası



5

Mesut Akusta

Mesut Akusta

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çekimler sırasında dişi yerinden çıkan oyuncu doktora gitmek için set aracına bindi. Akusta araçtan indikten sonra dengesini kaybedip düştü. Arabayı kullanan şoför arkaya bakmadan hareket etti ve yere düşen oyuncunun parmaklarını ezdi. Acılar içinde kıvranan oyuncunun 3 parmağının kırıldı. Akusta'nın tedavisi yapıldıktan sonra parmakları alçıya alındı ve işinin başında döndü. Sağlık sorununa rağmen işini hiç aksatmayan ünlü oyuncu dizide birileriyle kavga etmiş gibi gösterildi.



6

Oya Başar

Oya Başar

Sahnelerin usta ismi Oya Başar, Plastik Aşklar oyunu öncesi kaza geçirerek ayak parmağını kırdı. Gelen seyircisini geri çevirmek istemeyen ünlü oyuncu kırık parmağı ile sahneye çıktı. Başar o anları, "Çektiğim acıyı anlatacak kelime bulamam" sözleri ile ifade etti. Ünlü oyuncunun açıklamasına hayranlarından geçmiş olsun mesajları geldi.



7

Müge Anlı

Müge Anlı

19 Aralık doğum günü olan ve dünki yayında arkadaşları ile doğum gününü kutlayan Müge Anlı, bugün ki yayında yaptığı itirafla sevenlerini korkuttu. Anlı, "dün sonuçları çok ciddi olabilecek bir kaza geçirdim, Allah korudu" şeklinde açıklama yaptı.



8

Ünlü şarkıcı Sinan Özen, ceviz ağacından düşüp hastanelik oldu. Hayranlarını korkutan ünlü sanatçı sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Sinan Özen, “Sevgili dostlar; maalesef dün ceviz toplarken başıma bir kaza geldi. Yaklaşık 6 metreden düşmeme rağmen bu kazayı 2 kırık parmakla atlatabildim. Verilmiş sadakamız varmış. 'Nazar çıktı' diyelim. Ortopedist Mehmet Hocam’a, tüm hastane çalışanlarına ve alçıya alınırken bile beni yalnız bırakmayan sevenlerime çok teşekkürler. En büyük üzüntüm; sizlerle bu hafta paylaşmayı planladığımız yeni şarkımın fotoğraf ve klip çekimleri ertelenmesi ve sizlerle buluşmamızın gecikmesi oldu.” dedi.



9

Yeni filmi Sıkı Dostları'ın çekimleri için Şile'de bulunan Aslı Bekiroğlu, sette rahatsızlandı. O anları rol arkadaşı Hakan Meriçliler "Sette başınıza gelen enteresan bir olay oldu mu?" sorusu karşısında Aslı Bekiroğlu'nun yaşadığı büyük sağlık probleminden bahsetti. Meriçliler, "Aslında bu filmde enteresan şeyler olduğunu soruyorsunuz. Biz yola beraber çıkarken ve film başlamak üzereyken Aslı belinden su aldırdığı için ciddi bir rahatsızlık yaşadı. Burada ambulansta bir gün yattı. Ambulansta öyle duruyordu içimiz parçalandı. Ondan sonra Aslı'yla yola devam edilemeyeceği gibi bir durum söz konusu olduğu için filme 1-2 gün ara verdik. Sonra yeni bir oyuncu değişikliği olmalı mı olmamalı mı? derken asla ve asla vazgeçemeyeceğimiz için tekrar Aslı sahalara geri döndü. Öyle bir enteresan durum yaşadık" şeklinde anlattı.



10

Terzi dizisiyle ekranlara çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, hayranlarını korkuttu. Sette araçla aksiyon sahnesi çekilirken, aracın üzerindeki kamera bir anda yerinden fırladı. Kameranın yere düşmesiyle Çağatay Ulusoy büyük bir felaketten döndü. Ünlü oyuncu yaralanmaktan kıl payı yırttı.



11

Set arasında kolonya sürerek kendini dezenfekte eden ünlü oyuncu yüzüne ve ellerine kolonya sürdü. Bir süre sonra elleri ve yüzü kızarmaya, kabarmaya başlayan ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu ama kolonyaya alerjisi olduğu açıklandı.



12

Kontrolünü kaybeden dublör, yanındaki bisikletliye çarptı. Sonrasında ise yakındaki binanın camından içeri girdi. Dublör geçirdiği kazada hayatını kaybetti.



13

Çağrı Erceber, Akıncı dizisinde Kor-Han karakterini canlandırıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr