Sergen Yalçın'ın Beşiktaş Planı!

Beşiktaş yeni sezonun planlaması için çalışmalara başladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi ve idareci Erdal Torunoğulları dün sabah Teknik Hoca Sergen Yalçın ile bir toplantı yaparak yeni sezon için durum değerlendirmesi gerçekleştirdi.

19.03.2020-09:31 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-09:24) Sergen Yalçın'ın Beşiktaş Planı!
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve transfer komitesinin yöneticisi Erdal Torunoğulları dün teknik patron Sergen Yalçın ile bir araya geldi. Yeni sezon için takımı değerlendiren ve transferler hakkında konuşan Beşiktaş ekibi, Yalçın’dan sezon sonu için rapor hazırlamasını talep ettiler. Genç teknik direktörün ise bu toplantıda kafasında oluşturduğu bazı pozisyonlarda önemli problemler bulunduğunun altını çizerek başkan Ahmet Nur Çebi ile Erdal Torunoğulları’na şu cevabı verdiği söylendi:

LiGDEKi YERiMiZE GÖRE...

“Şu anda ligin bitmesini beklemeliyiz. Zor zamanda göreve geldim, sıkıntıları biliyorum. Bazı oyuncuların kafasındaki sorunların çözülmesini ve ligi hangi derecede bitireceğimizi görmek istiyorum. 3-4 hafta sonra size takımla ilgili olarak geniş kapsamlı rapor hazırlarım.” Futbolcuların güze bir çıkış yakaladığını söyleyen Yalçın’ın ayrıca “Hedefimiz sezon sonuna kadar iyi bir yerde olmak. Bu nedenle kalan maçlarımıza odaklandık. Takımdaki oyuncularımın çoğu da kalmak istiyor. Performansa göre hareket edeceğim” diye konuştu öğrenildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal