09.11.2023-10:05 (Son Güncelleme:09.11.2023-17:58)


1

Umut Evirgen ile bir süredir birlikte olan ve geçtiğimiz aylarda sevgilisinden Paris'te evlilik teklifi aldığı ve 'Evet' yanıtı verdiği konuşulan Alina Boz önceki gün Levent'teydi.



2

Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın iddialı bir fotoğrafını beğenmişti. Durumu geç de olsa fark eden Evirgen beğenisini geri çekmiş ancak bu durumun sosyal medyada gündem olmasına engel olamamıştı. Boz, bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.



3

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen, bir süre önce güzel oyuncu Alina Boz ile aşk yaşamaya başlamıştı.



4

Alina Boz, önceki gün Levent'teydi. Muhabirlerinin sorularını cevaplayan oyuncu, "Arkadaşımla buluşacağım, yarın da Umut'la birlikte Ankara'ya gidiyorum film festivali için" dedi.



5

"Paris'te evlilik teklifi aldığınız doğru mu?" sorusuna Alina Boz "Konuşmuştuk aslında bu konuları, henüz öyle bir teklif olmadı, büyüsünü de bozmayalım, parmakta bir yüzük yok, olursa böyle güzel bir haberi sizlerle paylaşırım, kimseden gizlimiz saklımız yok. Zaten o kadar çok söylediniz ki bekliyorum artık böyle bir teklif" yanıtını verdi.



6

Aralarında kıskançlık söz konusu olmadığını da ekleyen Alina Boz, "Zaten çoğu yere beraber gidiyoruz. Açıkcası Umut da çok çıkmıyor dışarı. Akşamları oturup film izliyoruz. Keyifli zaman geçiriyoruz" diye konuştu.



7

Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın oldukça iddialı bir fotoğrafını beğenmişti. Durumu fark eder etmez Evirgen beğenisini geri çekmişti ancak bu durumun sosyal medyada gündem olmasına engel olamamıştı.



8

Konuya ilişkin sorulara Boz "Olur mu öyle şey ya … Eli çarpmıştır, bir şeydir. Açıkcası sosyal medyaya o kadar bakmıyoruz. Ben de o kadar kullanmıyorum. Aramızda öyle bir diyolag ya da bu durumun konuşması geçmedi" diyerek cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr