Serenay Sarıkaya'dan Resmi Açıklama Geldi!

Serenay Sarıkaya, 2.5 yılı aşkın bir süredir Bergen filmi için hazırlanıyordu. Oyuncu, filmde rol almayacağını açıkladı.

27.05.2021-10:22 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-10:22)

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya 2.5 yılı aşkın bir süredir, ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını canlandıracağı filmde oynayamayacağını açıkladı. Çekimlerin sürekli ertelenmesinden dolayı, başka işlerinin çakışması rol almasına engel oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

1989’da kocası Halis Serbes tarafından öldürülen Bergen’in hayatını konu alan filmin hazırlığı 2.5 yıldır devam ediyordu. Filmin başrolünde ise Serenay Sarıkaya olacaktı. Ancak sevilen oyuncudan hayranlarını üzecek haber geldi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Bergen filminde oynamayacağını duyurdu. Sarıkaya yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı:

‘Yaklaşık iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığı ve hayata geçmesini beklediğim Bergen'in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı. Kısa bir süre önce tarafıma

iletilmiş olan yeni çekim takvimi, öncede belirli olan iş takvimimle çakıştığı için Bergen filminde olamayacağımı yapımcılarımızla paylaşmıştı. Sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm Bergen filmi ailesine bu yolcuklarından başarılar dilerim’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal