13.05.2022-14:50 (Son Güncelleme:12.08.2023-16:02)


1

Kimdir?

Kimdir?

Seren Serengil, 6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul’da Amerikan Hastanesinde dünyaya geldi. Serengil, İstanbullu'dur ve Nişantaşı'nda büyümüştür. Babası oyuncu Öztürk Serengil’dir. İlk olarak henüz 6 yaşındayken ekranlara çıktı, babasıyla beraber “Sarhoş” filminde çocuk oyuncu olarak rol aldı. Yine aynı yıl babasıyla beraber “Gar Gazinosu” filminde rol aldı.



2

1991’de ilk albümünü çıkardı ve ana teklisi “Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor” ile tanındı. O yıldan beri tam olarak üç albüm bir tekli çıkardı. Serengil, klasik piyano çalabiliyor ve beste de yapabiliyor. “Dost Bile Kalamadık", “İnsan Severse Özler”, “Sen Şansını Kaybettin", “Sessiz Telefon” gibi şarkıları kendi yazıp besteledi. Selami Şahin, İbrahim Tatlıses, Emrah, Soner Sarıkabadayı, Serdar Ortaç gibi isimlerle çalıştı.



3

Seren Serengil, zayıflama uğruna geçirdiği yanlış ameliyatın ardından adeta bir deri bir kemik kalmıştı. Dumping sendromuna yakalanan ve organları iflas etmenin eşiğinden dönen Seren Serengil, 43 kiloya kadar düşmüştü. Geçtiğimiz aylarda iyileşen sanatçı, yeniden hastanelik oldu



4

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

Söylemezsem Olmaz programındaki çıkışları ile dikkatleri üzerine çeken Seren Serengil, Bircan Bali ile tartıştıktan sonra rahatsızlanmış ve gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yayında yine rahatsızlanan Serengil, hastanenin yolunu tuttu. Serengil’in sevgilisi "Şuuru bulanık" dedikten sonra kendisinden henüz haber gelmeyen Serengil hakkında ortaya bomba bir iddia atıldı. İddiaya göre Ebru Yaşar haberi Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz'da sonu oldu. Yapımcının Serengil’le arasının bozulduğu ve programı gönderdiği iddia edildi.



5

Evlilikleri

Evlilikleri

Seren Serengil, şuana kadar 4 kez evlendi ve boşandı. Şu anda Mustafa Rahman Tohma ile evli olan Serengil, 5. Kez evlenmeye hazırlanıyor.38 yaşındaki Mustafa Rahman Tohma, aile mesleği olan çiftçilikle uğraşıyor. Tohma; buğday, mısır, hayvan yemi gibi ürünler üretiyor. Seren Serengil ilk evliliğini 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile yapmıştı. 2 yıl sonra boşanan Serengil, aynı yıl şarkıcı Cengiz İmren ile evlendi.



6

Sağlığını kilo vermek için kaybeden Serengil, Dumping Sendromu'na yakalanmıştı. Serengil, bu hastalığından zor zamanlar geçirdi.



7

Hastalığı döneminde zor zamanlar yaşadığını söyleyen Serengil kendinebir video çektiğini söyleyerek şu sözleri kullandı; "Ne annemi düşündüm ne başka şeyi. Tohma'yı arkamdan üzüleceği için düşündüm ama onun bir ailesi var, alışacaktı. Ama gözüm köpeklerim için arkada kalacaktı. Noy Noy ben olmayınca elbise dolabına saklanıyor, yemiyor, içmiyor. Ölürdü herhalde. Arkadaşlarıma vasiyet videoları çektim. Ölüme gidecek kadar hayatımı tehlikeye atmaya değer miydi? Çok düşündüm. Şimdi umurumda değil, bak pizzaları yiyorum. Çünkü hayat o kadar kısa ki"



8

Şimdilerde sağlığı düzelen Serengil, güzellik merkezine gitti. Yaptıracağı işlemi takipçilerine anlatan ünlü isim 'Alloblast tekniğiyle' yeni doğmuş bir çocuğun sünnet derisiyle cildine kök hücre yaptıracağını duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr