03.01.2021-09:28 (Son Güncelleme:18.05.2024-09:38)


1

Mide küçültme ameliyatı olup 46 kiloya düşen Seren Serengil, yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme geliyordu. Son zamanlarda ise Serengil’in annesinin, Gülben Ergen’in albümünü beğenmesi de bir hayli eleştirilmişti. Şimdi de annesi öyle bir yorum yaptı ki yine tepki çekti.



2

Mide küçültme ameliyatı olan Serengil, 'Ameliyat olmazsam yaza çıkamayabilirim' demişti. Sağlık sorunları ile gündeme gelen Serengil’in annesi Nevin Serengil, Gülben Ergen’in albümünü beğenince ikili tekrardan gündeme geldi.



3

Öte yandan Nevin Serengil’in Gönül Yazar’ın yorumuna yanıt verdiği cevapta olay oldu. Gönül Yazar, sosyal medya hesabından Nevin Serengil’e ‘Sevgili Nevin yılın ilk günü sağlık mutluluk dilerim. Seren’i çok severim bilirsin. Bana iyi haberini verin ki rahat edeyim. Dün onu izledim telefon açıyor mesaj atıyorum ulaşamıyorum sen söyleyiver üzülmeyim yeni yılınız kutlu olsun’ yorumunu yaptı.



4

Serengil’in annesi ise Gönül Yazar’a şu yanıtı verdi; ‘Canım Gönülüm; biliyorsun mide ameliyatı olmuştu gitmiş bir daha ameliyat olmuş. Sürekli kilo veriyor bu da tehlikeli. Su içmesi vitamin alması gerekiyor, hiç laf dinlemiyor. Ben çok üzülüyorum ama hiçbir şey yapamıyorum.’



5

Serengil'in hastalığının ise, Dumping Sendromu olduğu öğrenilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr