01.04.2022-16:08 (Son Güncelleme:01.04.2022-16:55)


1

Seren Serengil yine hapis istemiyle yargılanıyor. Ünlü sunucu darp iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü.



2

Duruşmada ilk kez kendisini savunan Serengil, mağdur Mamatova ile sözlü bir tartışma yaşandığını fakat hizmetçisine karşı fiziksel şiddet veya darp eyleminde bulunmadığını savundu.



3

Serengil "Bu olayların hepsi birer kurgudur. Bu kişi, avukatıyla şikayette bulunup medyada beni küçük düşürmek ve karalamak amacıyla demeç vermişlerdir." dedi.



4

Seren Serengil kendisinin 43 kilo olduğunu ve yardımcısının ise yaklaşık 100 kilo olduğunu söyledi. Söz konusu darp iddiasının gerçek olmadığını söyledi.



5

Sanık Seren Serengil, olay günü evde dezenfektan firmasından görevlilerinden olduğunu söyledi, "Ben bunların yanında mı böyle bir şeyde bulunmuşum veya bulundum? Hiç dayak yiyen biri tekrar benimle aynı araca biner mi? Bunların hiçbiri hayatın olağan akışına uygun değil.



6

Kendisini bizzat benim, onun gitme isteği doğrultusunda koronadan dolayı toplu taşıma aracı da olmaması dikkate alınarak istediği noktaya bıraktığım kamera kayıtlarıyla sabittir. Bıraktığım nokta otobüslerin geçtiği yerdir ve oraya hastane yakındır.



7

Yaralandığına ilişkin 3-4 saat sonrasında Pendik'te bir hastaneden rapor alması hiç mantıklı değildir. Evimde böyle bir olay yaşandıysa neden hiç kimseden yardım istememiş? Suçlamaları kabul etmiyorum, beraatımı istiyorum." dedi.



8

Seren Serengil'in 6 ay hapsi isteniyor. Hakimin duruşmada cezanı kamu yararına çalışarak öder misin sorusuna ise evet cevabını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr