Seren Serengil Rezil Oldu!

Seren Serengil, sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Serengil’in paylaştığı fotoğraftaki bir detay alay konusu oldu.

22.05.2021-15:38 - (Son Güncelleme: 03.06.2021-16:29)

Yaşadığı aşklar kadar magazinsel kavgalarıyla da bir türlü gündemden düşmeyen 50 yaşındaki Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde iş ve tatil ikilisi için sevgilisi ile birlikte Maldivler’i tercih eden isimler arasında yer aldı. Tatili sırasında çekildiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sunucu, fotoğraf üzerinde yaptığı oynamalar fark edilince alay konusu olmuştu.

SEVGİLİSİYLE MALDİVLER'E GİTTİ

Şimdilerde moral depolamaya çalışan Serengil, geçtiğimiz hafta sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile Maldivler'e gitti. 1.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından her anını takipçileriyle paylaşan 50 yaşındaki Seren Serengil, yeni çektirdiği fotoğrafları da takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmemişti.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLMUŞTU

Mayo ve ayakkabı üretimi yapmaya başlayan Serengil, kendi ürünlerinin mankenliğini yapıyor. Serengil, mayolu fotoğraflarını sosyal medya hesabı Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Ünlü sunucunun paylaştığı fotoğraftaki başarısız photoshop’u takipçilerinin dikkatinden kaçmadı ve böylelikle magazin gündeminde yine alay konusu olmuştu.


AKILLANMADI!

Ünlü sunucu bir türlü gündemden düşmüyor. Fotoğraflarını shoplamaktan ise asla vazgeçmiyor. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı halatlı fotoğraf ile magazin gündemine rezil olan Seren Serengil, bu sefer de göbek deliğini kapattı. 

Seren Serengil, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaştığı fotoğraf ile tekrar rezil oldu. Fotoğraf ile fazlasıyla oynayan Serengil, hızını alamadı ve göbek deliğini kapattı. Bu kareyi gören sosyal medya kullanıcıları ünlü sunucuya; 'bir türlü akıllanmıyor', 'shop yapmaktan ne zaman vazgeçecek' gibi yorumlarda bulundu. Seren Serengil, yaptığı photoshoplar yüzünden rezil olmaktan bir türlü vazgeçemiyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal