21.10.2023-11:17 (Son Güncelleme:21.10.2023-11:17)


1

Geçtiğimiz günlerin en çok tartışılan konusu Adnan Oktar suç örgütünün genç kızlara yaptığı cinsel ve manipülatif tacizlerdi.



2

Adnan Oktar örgütünün zamanında kandırdığı isimler tek tek çıkıp konuşurken, daha önce bu suç örgütünün kandırmaya çalıştığı ünlüler de yavaş yavaş konuşmaya başladı. Bunlardan biri de Seren Serengil.



3

Serengil yıllar önce Adnan Oktar ve onun müritleriyle yakınlaştığını anlatmıştı.



4

Serengil'in Adnan Oktar cemaati ile yakınlaşmasının sebebi de onun müritlerden Bahadır Güven isimli bir adam.



5

Serengil, Bahadır Güven'le sinemada tanıştığını şu sözlerle anlatmıştı:



6

''Sinemada tanıştım, ortak arkadaşlar kanalıyla tanıştık… Ramazan ayıydı… Herkes istediğini söyleyebilir, ben onları yakından tanıdım ve sevdim.''



7

"Bahadır’la aynı evi paylaşıyorduk ama aramızda hiçbir temas olmuyordu… Sevişmiyorduk… Dokunmuyordu bana… İnsan sevdiğine dokunmak ister, çünkü sevgi dokunmaktır… Yavaş yavaş sürtüşmelerimiz başladı.”



8

Ancak anne Nevin Hanım bu ilişkiyi onaylamamaış için kızına Maksim Gazinosunda bir program ayarlayıp sahneye çıkartmış. Bunu öğrenen Bahadır Güven ise Seren Serengil'e tokat atıp ilişkisini sonlandırmış. Bundan daha enteresan olan bilgi ise Seren Serengil'in annesine kızdığı için Adnan Oktar'ın müridi Bahadır Güven'le ilk birlikteliğini yaşamış olması.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr