Seren Serengil: İnsanlar Gerçekten Çok Acımasız

Geçtiğimiz günlerde 'dumping sendromu' hastalığına yakalandığı ortaya çıkan ve 'Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım' diyen Seren Serengil'in son hali görenleri şaşırtmıştı. 'İnsanlar gerçekten çok acımasız' diyen Serengil hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

21.01.2021-08:47 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-08:47) Seren Serengil: İnsanlar Gerçekten Çok Acımasız

Geçtiğimiz günlerde 'dumping sendromu' hastalığına yakalandığını açıklayan ve sonrasında ameliyat olması gerektiğini söyleyen Seren Serengil, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. 70 kilodan 46 kiloya düşen Serengil, hastalığının ortaya çıkışından birkaç gün sonra yeni sevgilisi Mustafa Tohma ile gittiği Palandöken tatilinden paylaştığı kayak fotoğraflarıyla bir hayli eleştiri almıştı.

Önceki gün Tohma ile alışveriş sonrası Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Seren Serengil, 'Birçok insan hastalığınıza rağmen çıktığınız tatili eleştirdi. Neler söylemek istersiniz?' sorusuna yanıt verdi.

'Haftada Bir Gün Serum Yiyorum'

'İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki Seren ölsün. Ben oraya temiz hava almaya gittim' diyen Serengil, 'Çocukluğumdan beri kar sporlarını severim. Şuan zaten hastalığım geçiyor. 2.5 kilo aldım. Haftada bir gün de serum yiyorum. İnsanları anlamıyorum gerçekten' cevabını verdi.

Seren Serengil'in takipçisi 'Ameliyat olmazsam yaza çıkmam dediniz bu kadar halsizken nasıl kayabiliyorsunuz?' dedi. Serengil'in verdiği yanıt ise olay oldu.

Serengil takipçisine, 'Spor iyidir temiz hava iyidir doktorlar vitamin depoluyorlar haftada 3 kez serum alıyorum, iyiyim biraz daha. Spor önemli ben 6 yaşımdan beri kayıyorum ve beni en mutlu eden şey.. Ruhen de bedenen de merak etmeyin iyi kayakçıyım; kolay kolay bir şey olmaz' cevabını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal