Serdar Ortaç'a nispet mi yaptı? Chloe Loughnan, sevgilisi ile Türkiye'de görüntülendi

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ın yeni sevgilisi ile haberleri gündeme damgasını vurdu. Bunun üzerine sevgilisini Türkiye'ye getiren Loughnan, ele ele görüntüler verdi.

22.07.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-10:25)

Ünlü şarkısı Serdar Ortaç ile 2014 yılında evlenip 2019 yılında boşanma kararı alan Ckloe Loughnan, yeni aşklara yelken açarak sevgilisi ile görüntülendi. Türkiye'ye dönmesiyle beraber magazin programı sunmaya başlayan güzel isim Loughnan, İrlandalı sevgilisini Türkiye'ye getirdi. 

Evliliklerinin başlaması gibi bitmesi de sessiz sedasız olan Ortaç ve Loughnan çiftinin ayrılıklarının üzerinden 3 yıl geçmesiyle beraber Chloe, İrlandalı sevgili yaptığı gündeme damgasını vurdu. Yabancı ülkede yaşayan ikiliden büyük karar değişikliği geldi. Chloe, önceki gün kendisi gibi İrlandalı olan yeni sevgilisi ile Akaretler'deki bir mekanda görüntülendi. 

Vatandaş olmak istiyor 

Chloe, sevgilisinin kimliğini açıklamamaya devam etmesi üzerine İrlandalı sevgilisi ile Türkiye'ye geldi. Türkiye'de mutlu olduğunu ve Türk vatandaşı olmak istediğini için çalışmalara başlayan güzel isim Türkiye'yi ikinci vatanı olarak adlandırdı. 

Chloe yeni sevgilisi

"Türkiye ikinci vatanım"

Chloe, “Zaten pandemi yüzünden dönmüştüm. Burası benim ikinci evim. Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunacağım.'' ifadelerini kullandı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal