20.11.2023-17:14 (Son Güncelleme:20.11.2023-17:14)


1

Önceki gece Etiler'de yer alan bir mekanda sahne alan Ortaç, TikTok’ta kendisine gönderilen hediyeleri dağıttığını dile getirdi ve gönderilen paralarla ne yaptığını açıkladı.



2

Ortaç, 'Gönderilen hediyeleri de ben ihtiyacı olanlara atıyorum' diyerek "Hediye bana lazım değil ki. Dünya paralar gönderiliyor yani. Ben de başkalarına veriyorum." açıklamalarında bulundu.



3

Ortaç geçtiğimiz günlerde de, "Sıkılınca yayın açıyorum. Milletle dertleşip rahatlıyorum. Psikiyatri kliniği gibi düşünün. Onlar doktor ben hastaymışım gibi. Dert anlatıp dert dinliyorum. Fikir vermek de hoşuma gidiyor. Benim yaptığım hataları yapmasınlar diye uyarıyorum onları" cümlelerini kurmuştu.



4

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde mal varlığına dair yaptığı açıklama ile de uzun bir süre gündemde kalmıştı.



5

Ünlü şarkıcı “Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar” diye duyurmuştu.



6

Ünlü ismin çalışanlarına bırakacağı evi, İstanbul'un en güzel lokasyonlarından İstinye sırtlarında yer alıyor.



7

Boğaz manzaralı ev, 750 metrekare arsa üzerine kurulu. 8 oda 4 salon, 4 banyo, teraslı, özel kamera sistemli, peyzajlı evi görenler hayran kalıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr