17.08.2021-10:39 (Son Güncelleme:17.08.2021-15:09)


1

İrlandalı model olan Chloe Loughan ve ünlü popçu Serdar Ortaç 2014 yılında dünyaevine girdi.



2

Çift, uzun bir birliktelik yaşadı. Bu dönemde Ortaç'ın kliplerinde de rol aldı. Ünlü manken evliliği sırasında İstanbul'a taşındı. İstanbul'da da mankenlik kariyerini sürdürdü. Aynı zamanda 'Beyaz Karanfil' isimli bir dizide rol aldı ve Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyeliği yaptı.



3

Serdar Ortaç ve Chloe Loughan, 2019 yılında boşandılar. Evliliğinin bitmesinin ardından Loughan, İrlanda'ya döndü.



4

Çiftin arasındaki nafaka problemi magazin gündemine de taşındı. Chloe Loughan, Ortaç'ın kendisine nafaka ödemediğini iddia etmişti. Loughan, konuyla ilgili, “Serdar 5-6 aydır nafaka ödemiyor. Bir ara beni aradı ‘Chloe ödeyemiyorum’ diye. ‘Niye diye sormadım bile. İki yıl her ay ödeme yapacaktı ama canı sağ olsun. Burada ailemle mutluyum" demişti.



5

Ortaç ile ise daha sonra mahkemelik olmuşlardı ve Ortaç'ın evine haciz gelmişti. Bu dönemde Ortaç eski eşi hakkında 'Şeytan görsün yüzünü' açıklamasında bulundu.



6

Bu sefer ise konser çıkışı konuşan Ortaç, 'Şeytan görsün' açıklamasını sinirle yaptığını söyledi ama eski eşine yine de sitem etti. Kazandığı tüm paranın Chloe'ye nafaka olarak gittiğini belirten ünlü popçu, pişman olduğunu dile getirdi.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr