14.02.2024-15:32 (Son Güncelleme:14.02.2024-18:01)


1

Bir zamanların en ünlü popçularından olan dillere pelesenk olan şarkıları, çok konuşulan sahne tarzı ve dikkat çekici klipleriyle adından söz ettiren Serdar Ortaç son dönemlerde ilginç yayınlar ve anlaşılması güç açıklamalarıyla gündeme geliyor.



2

Sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarda takipçileriyle dertleşen Serdar Ortaç sık sık ilginç anlar yaşıyor. Ortaç, bu kez son yayınındaki hareketleri ile gündeme geldi.



3

Instagram'da sabaha kadar canlı yayın yapan şarkıcı alkolün de etkisiyle CHP'lilere ve Tarkan'a ağzına geleni saydı. Evdeki çalışan kadın müdahale ederek canlı yayını kapattı.



4

Serdar Ortaç son dönemdeki söylemleri ve paylaşımlarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasındaki yerini koruyor.



5

Ünlü popçu son olarak yaptığı canlı yayınla adından söz ettirdi. Ortaç bu kez Instagram'da sabaha kadar canlı yayın yaptı.



6

Ancak Serdar Ortaç bu kez işin ucunu kaçırdı. Şarkıcı alkolün etkisiyle önce canlı yayınını seyreden takipçilerine "Hepiniz CHP'lisiniz i.neler" dedi. Ortaç bir hayranının, Tarkancılar ve Serdarcılar şeklinde iki grup olduğundan bahsederken lafa girip "S.keyim Tarkan'ı" diyerek küfürler savurdu.



7

Küfür etmeye başlayınca yayına evde çalışan kadın müdahale ederek yayını kapattırdı.



8

Ortaç, geçtiğimiz günlerde de TikTok'ta yaptığı açıklamada gönlünü eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdığını söylemiş ve çok konuşulmuştu. İkili birlikte açtıkları canlı yayında samimi sohbetleri ile dikkat çekmişti. Serdar Ortaç hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt vermiş ve iddiaları yalanlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr