Sercan Öztürk Müzik Kariyeri Hakkında Konuştu

‘Deli Derviş’ mahlasıyla hafızalara kazınan Sercan Öztürk, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Müzik kariyerine nasıl başladığını anlatan Öztürk, ‘Müziğe ilgim; evde dinlenen deyişler, türkülerle başladı’ ifadelerini kullandı.

02.01.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 02.01.2021-09:34) Sercan Öztürk Müzik Kariyeri Hakkında Konuştu

Oya Çınar’a konuşan Sercan Öztürk, müzik kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Öztürk, ‘Müziğe ilginiz tam olarak nasıl başladı?’ sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Ünlü müzisyen, söz konusu soruyu ‘Müziğe ilgim; evde dinlenen deyişler, türkülerle başladı. Ali Ekber Çiçek, Mahzuni Şerif, Arif Sağ, Musa Eroğlu, Feyzullah Çınar, Muhlis Akarsu dinlenirdi evde. Ben Aleviyim, o kültürle büyüdüm. Bizim inancımızda, kültürümüzde, çalan olmasa dahi hemen hemen her evde bir saz bulunur. Saz evin duvarında asılıydı… Dünyamın içindeydi hep, olmaya da devam edecek’ şeklinde cevapladı.

Öztürk, ‘Tamamen aileden gelen bir durum yani aslında?’ sorusuna ise ‘Evet, aileden geliyor. Bizim evde hep deyiş, türkü dinlenirdi. Haliyle, neredeyse hiç özel çaba göstermeden, kendiliğinden içselleştirdiğim bir durum’ cevabını verdi. Öztürk, B.B. King ve Bob Marley’i çok sevdiğini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal