27.04.2022-12:55 (Son Güncelleme:20.09.2022-13:32)


1

Seray Sever kimdir?

Seray Sever kimdir?

Oyunculuk ve sunuculuk yapan Seray Sever, 27 Şubat 1973 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Doğuş Koleji’nde alan ünlü sunucu, katıldığı TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece aldı. Sever üniversite eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nde tamamladı.



2

Güzelliği ile dikkatleri her zaman üzerine çeken Sever, ilk olarak Dadı dizisi ile ekranlara adım attı ve dikkatleri üzerine çekti. Daha sonrasında Seyhan Müzik ile 5 şarkı içeren Yeni Bir Karar ismindeki albümünü piyasaya sundu ancak şarkıcılık kariyerinde beklenilen başarıyı elde edemedi.



3

2008 yılında dizi, TV programları, reklam ve Sinema prodüksiyonları yapmakta olan şirket Zodyak Prodüksiyon'u kurmuş, Tekin Acar Kozmetik ortaklığı ile dünyaca ünlü kozmetik üreticisi Kiehl's markasını Türkiye'ye getirdi. İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan Sever, 49 yaşındadır. Ünlü sunucu Manda Yuvası filminin setinde tanıştığı, kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evli.



4

Sever'in zor günleri "Canım yanıyor" dedi

Sever'in zor günleri "Canım yanıyor" dedi

Babasının doğum gününde paylaşım yapan Seray Sever, zor zamanlarını paylaştı. Sever "En kıymetlim büyük aşkım babişkom, bugün senin doğum günün ve torunlarının da 5. ayı. Öyle çok isterdim ki onları görmeni, kucağına almanı... Senin gibi muhteşem bir dedeyi hissetmelerini... Canım yanıyor, seni çok özlüyorum. Tarifi imkansız bir eksiklik ve boşluk her yanımda...



5

Geçtiğimiz sene Bodrum'da Eray Sümbül'le velenen Seray Sever, ikiz bebeklerine hamile.



6

Ünlü sunucu Seray Sever ikizlerini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi. Seray Sever'in bebeklere verdiği isim ise çok konuşuldu. Sever kızlarına Sofia ve Alya isimlerini verdi. Sosyal medyada bu durum olay oldu. Bazı kullanıcılar sen nasıl müslümansın dedi.



7

Ünlü sunucu,"Çok şükür iyiyiz. Operasyon zorluydu. Doktorum ve doğum koçum beni çok güzel yönetti. Hastane sürecimiz devam ediyor, toparlanmaya çalışıyoruz. Bir hafta kadar daha buradayız. Çünkü zorlu bir operasyondu, 34'üncü haftada doğdular. Bebişlerin ideal kilolarına gelmelerini bekliyoruz. Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde ama durumu çok iyi. Biraz daha kilo almasını bekliyoruz. Sofia yanıma gelmeden önce hazırlık yapmaya başladım. Onun için pembe gecelik giydim ve süslendim. Bugün ilk defa altını değiştirdim"



8

Hamilelik sürecinin evinde edinlenerek geçiren 49 yaşındaki sunucu, babasının ölümhaberiyle yıkıldı.



9

Babası vefat etti

Babası vefat etti

Hamile olan ve hamilelik sürecini evde dinlenerek geçiren Seray Sever'in 74 yaşındaki babası Tamer Sever, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.



10

Bir süredir hastanede entübe olan Tamer Sever’in cenaze programı belli oldu. Seray Sever'in ise ayakta durmakta zorlandığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr